Main Menu

Мића Пантић

Started by presko, December 13, 2010, 06:27:46 PM

Previous topic - Next topic

bane

Coko moje iskreno saucesce.

Branislav

mtesa

Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.

tihi

Coko primi moje saucesce
                                     Marko

jrlotpi

Coko moje iskreno saucesce

Nebojsa

branek

Coko,

nažalost, ja znam da nema reči koje bi te utešile...

Primi iskreno saučešće...

Branko
Branko

"Ladies and gentlemen, this is your captain speaking. We have a small problem. All four engines have stopped. We are doing our damnedest to get them going again. I trust you are not in too much distress." - Captain Eric Moody, Jakarta incident

dejan_ts

Sa malim yakashnjenjem jer nisam stalno u toku sa deshavanjima na forumu

Coko moje iskreno sauceshce ,zivot ide dalje i borimo se da nam bude kako smo ga zamislili pogotovu mi modelari koji ceo zivot neshto izucavu i izucavaju i nikad kraja 

chupko

Coko primi moje iskreno saucesce

Miki Va

Nisam video ranije topik , vecna mu slava zaista veliki gubitak .Saucesce porodici ...

Miki,Ivan,Dule i ostali iz Valjeva

Sava

Kada sam načinio jesenas ovu fotografiju ni slutio nisam da poslednji put fotografišem meni dragog prijatelja. Bilo je nešto u njemu pozitivno što je znao da prenese na okolinu. Nikada neću zaboraviti njegove očinske savete iako sam i sam u poodmaklim godinama. Jedan kosmički trenutak je za njega završen, a njegovoj porodici sećanje i ponos na velikog čoveka, supruga i oca.
Neka mu je slava
ex pseudonijum: licider

coka