RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
P-47D Thunderbolt
Sava:
Projekat veoma veoma vredan pažnje, jeste, ima još puno posla, ali to odmara. Ukoliko sam doprineo makar i lepim pogledom na ovaj rad, zadovoljan sam. Verujte, uživo je to sasvim druga stvar. Treba videti.
Moja malenkost će svakog momenta pružiti podršku, samo napred.
misha:
Kada sam zadnji put video "to" izgledako je kao velika gomila letvica.
Sada Thunderbolt vec pocinje da lici na sebe. Bas velika raketa.
Jesi li ostavio rupe za vratanca za hladjenje? ne vide na slikama?
evo malo dokumentacije
http://www.rwebs.net/avhistory/history/p-47.htm
Schwab:
Ogroman je!
Ako bude trebalo da se stemuje oko vrata kada ga budes iznosio zovi.... :)aplauz
misha:
--- Quote from: Schwab on March 08, 2011, 09:26:41 AM ---Ogroman je!
Ako bude trebalo da se stemuje oko vrata kada ga budes iznosio zovi.... :)aplauz
--- End quote ---
\ (res)
disljenko:
Cao Coko, zeleo bih prvo da se prestavim, zovem je Milan i rodjeni brat mi je "soprano". Mi smo se ako se secas vec upoznali, burazer i ja smo bili tebi u posetu jos prosle godine. Naime pratim ovaj tvoj projekat ovde na forumu i stvarno sam odusevljen kako sve to za sad izgleda i ne sumljam da ce izgledati nevidjeno kad se zavrsi, jer spoj tvog teorijskog znanja, velikog dugogodisnjeg iskustva i ljubavi prema ovom hobiju je i vese nego dovoljno da bilo koji projekat bude na najvise mogucem nivou.
Ono sto bih ja zeleo da te pitam je sledece, onaj klip motora (moki) sto si okacio, planiras da stavis na ovaj model ili to nema nikakve veze sa ovim modelom? Nije da se nesto razumem ali ako mi dozvolis cinimi se da je ovaj motor prejak za ovaj tvoj model, ispravi me ako gresim.
Zeleo sam jos jednu stvar da te pitam koja me interesuje, kako napreduje tvoj jet projekat "F16" i da li se radi nesto na njemu?
Burazer i ja smo se najavili da navratimo do tebe i da vidimo sve to uzivo ali sad je on nesto prezauzet tako da moramo to da odlozimo malo.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version