Virtuelno okupljanje PHOENIX RC

Started by IVAN3D, February 09, 2011, 11:17:22 AM

Previous topic - Next topic

Gatti.Gatozza

IvanGrozni

Quote from: Gatti.Gatozza on February 08, 2012, 12:40:35 PM
Možda neki od ovih? 

http://s.dealextreme.com/search/dongle+phoenix

Pogrešno sam postavio pitanje. Da li postoji besplatan  :big smile način za povezivanje DX6i stanice sa RC Phoenix simulatorom?

fifti

Quote from: Gabor on February 08, 2012, 09:14:05 AM
Quote from: fifti on February 07, 2012, 10:29:49 PM
Nikako ne mogu da se ulogujem i to samo u nasu sobu :(

Mi smo bili tamo do 22.00, pridružio nam se Vladan iz BG... Da tu ne pravim "gužvu" sa terminima kad letimo, na Facebook u našoj grupi ( RC Flying Team Becej ) postaviću uvek par sati ranije da kad "otvaram letenje". Inače sinoć skoro sve vreme je bilo osam letača, a toliko je i limit. I to može da bude razlog zbog čega nisi mogao da se pridružiš  ;namig
Tada je bilo 7 od 8 clanova kada sam pokusavao da se ulogujem.

Uploaded with ImageShack.us

yu1vla

Ja sam Vladan iz Bg koji se juce prikljucio Gaborovoj online sesiji na Phoenixu. Nisam imao nikakvih problema sa pristupanjem ,a Gaboru hvala sto me je sa nekoliko chat poruka ohrabrivao jer mi je bilo prvi put,a prvi mi je put i  da nesto postujem  ovde. Gabore,  sad vidim da se na  forumu vodim pod mojim  radioamaterskim znakom , a ne pod mojim imenom kako sam te pogresno informisao.Inace pokusao sam da se prikljucim i na druge sesije iako sam koristio isti flaying site kao na sesiji i ukucavao pasword, ali bezuspesno. Pozdrav

Gabor

Quote from: yu1vla on February 08, 2012, 01:46:59 PM
Ja sam Vladan iz Bg koji se juce prikljucio Gaborovoj online sesiji na Phoenixu. Nisam imao nikakvih problema sa pristupanjem ,a Gaboru hvala sto me je sa nekoliko chat poruka ohrabrivao jer mi je bilo prvi put,a prvi mi je put i  da nesto postujem  ovde. Gabore,  sad vidim da se na  forumu vodim pod mojim  radioamaterskim znakom , a ne pod mojim imenom kako sam te pogresno informisao.Inace pokusao sam da se prikljucim i na druge sesije iako sam koristio isti flaying site kao na sesiji i ukucavao pasword, ali bezuspesno. Pozdrav

Ma Vladane, ne moraš da se zahvaljuješ. Ako umem i znam, pomažem. Najvažnije je da se družimo. Ako drugo ne, onda virtuelno  (<--) Samo mi nije jasno da neki mogu da se pristupe, a neki ne. Moja verzija je V3.0s

vpilic

Skinuo Phoenix i sa kablom koji trenutno imam nece da radi. Imam dve razlicite stanice i razlicite kablove u AeroFly sve radi normalno.
Ako neko ima visak za prodaju nek mi se javi.
U slucaju da nema niko za prodaju brat mi dolazi za 15 dana iz USA moze mi doneti on pa ako jos nekom treba mozemo se cuti i da mu porucim vise komada.

IvanGrozni

Sređeno. Skinuo sam novi Phoenix 3.0, našao neki dll fajli i emulator i sve to radi.

Samo imam problem sa rudderom. Stalno je na desnoj strani i ne pomera se.

Gabor

Quote from: IvanGrozni on February 08, 2012, 05:14:10 PM
Sređeno. Skinuo sam novi Phoenix 3.0, našao neki dll fajli i emulator i sve to radi.

Samo imam problem sa rudderom. Stalno je na desnoj strani i ne pomera se.

Imaš opciju sinhronizovanja daljinskog sa Phoenix... Možda te to zeza, proveri...

fifti

Gabor

Quote from: fifti on February 08, 2012, 06:25:19 PM
Oce biti veceras nekog

Ja ću biti, sigurno!

Ali ovde imaš kako ću to najaviti u buduće
Quote from: Gabor on February 08, 2012, 09:14:05 AM
Da tu ne pravim "gužvu" sa terminima kad letimo, na Facebook u našoj grupi ( RC Flying Team Becej ) postaviću uvek par sati ranije da kad "otvaram letenje". Inače sinoć skoro sve vreme je bilo osam letača, a toliko je i limit. I to može da bude razlog zbog čega nisi mogao da se pridružiš  ;namig

yu1vla

I ja koristim verziju 3.0s kao i  sve sesije na internetu, samo sam jednu sesiju video sa 4.0a verzijom.Koristim dongi koji sam kupio zajedno sa programom za feniks i G5.0 od lika sa ovog foruma i sve radi odlicno, a pre toga sam koristio Aero fly i konekciju preko saund karte i 3.5 mm djekom - takodje sve radilo ok.

Anakin

Posto ima dve iste sesije i niko se ne javlja, a slabo koga i prepoznajem po nicku, upravo otvaram sesiju rcfly4um pass: forumrc
And this, ladies and gentlemen, is the very first Fokker airplane built in the world. The Dutch call it the mother Fokker.
â€" Custodian at the Aviodome aviation museum, Schiphol airport Amsterdam.

An old pilot is one who can remember when flying was dangerous and sex was safe.

IvanGrozni

Sada sam bio u sesiji sa Gaborom i još nekim likovima iz inostranstva. nije loše. Zanimljivo.
Samo mi se istrošile baterije za prijemnik pa sam prekinuo.

fifti

Ja leteo sa Anakinom i malo se Nebeski pojavio, a i sa Gaborovim sinom sam malo leteo :).U svakom slucaju lepse je on line nego off

IVAN3D

Ja se ubi od letenja posle vise meseci pauze ali sam jer nisam uspeo da se ulpgujem...
Menjali smo ruter ovih dana pa cu sutra da se pozabavim podesavanjima i trebalo bi da proradi pa da se druzimo...
\\\" Sve što leti ima nezgodnu osobinu da pada \\\"

ex pseudonijum: GLIDER