Main Menu

eHirobo problem oko placanja

Started by todor, February 21, 2011, 09:05:18 AM

Previous topic - Next topic

todor

Platio sam preko Vise i ovo mi je vraceno kao poruka, zasto?

Thank you for your order! The order number is HI57159. However, we cannot receive your payments it is marked with 'Warning' by Worldpay. Due to security reason and Worldpay's recommendation, we have cancelled your payment. The amount will be returned to you by Worldpay in 5-7 business days.

Would you mind please change the payment method to Paypal and send US$65.05 to our PayPal account paypal@chrmic.com again? Once you make the payment, please kindly notify us the transaction ID and Order ID. We will process your order at once.

Thank you again for your order and we are looking forward to hearing your reply. If you still have any questions, please feel free to contact us again.

Regards,
eHIROBO.com

Yu-men

Хвала вам на свој налог! редни број је ХИ57159. Међутим, не можемо да примате уплате је означена са 'Варнинг ' ВорлдПаи. Због безбедносних разлога и ВорлдПаи препоруку, Отказали смо Вашу уплату. износ ће бити враћен вам ВорлдПаи у 5-7 радних дана.

Да ли ти смета молимо Вас да промените начин плаћања на ПаиПал и слање УС $ 65,05 на наш ПаиПал рачун паипал@цхрмиц.цом поново? Када направите уплату, молимо Вас молимо да нас обавестите Трансацтион ИД и ред ИД-а. Ми ћемо обрадити Ваш налог одједном.

Хвала вам још једном на ред и ми се радујемо да чујемо ваш одговор. Ако још увек имате било каквих питања, молимо Вас да нас контактирате поново.

Поздрав,
еХИРОБО.цом

mmmm

Koja Visa je u pitanju ?

Mozda je problem u tvojoj banci ?
Najverovatnije ne vrse transakciju para u drugu drzavu bez posebnog naloga (Licnog zahteva).
Kod mene je bila slicna situacija.
Evo mene opet .....

\\\--///
               ( @ @ )
  ----o00o----(_)----o00o---
                Yu-men    
   ------------------0ooo---------
               ooo0     (   )
               (    )      )  /
                \  (      (_/
                 \_)

todor

Visa Virtuon banka Raiffeisen.
U HK vec treca narucbina prolazi bez probleme.

firebird

Pa zasto to ne platis preko pejpala kao sto ti i trazi?Ocigledno da postoji problem sa prebacivanjem sa tvog racuna direktno na racun prodavca,sa PP toga nema..

todor

Quote from: firebird on February 21, 2011, 07:00:05 PM
Pa zasto to ne platis preko pejpala kao sto ti i trazi?Ocigledno da postoji problem sa prebacivanjem sa tvog racuna direktno na racun prodavca,sa PP toga nema..

Rado bih platio preko pejpala, ali ne znal kako ???, Srbja nije u sistemu pejpala.
Ajde objasni mi kako. Hvala.

firebird

Druze,prvo malo procitaj ovde

http://rcfly4um.org/index.php?topic=518.0

obrati paznju na postove  drapsina i panthera 4e

Ja sam pratio njihove procedure i nisam imao problema.

ili da pojednostavim:odes na pp sajt,pokreni registraciju,izaberi sloveniju(npr.) za drzavu,adresu popuni tacno i posle naziva grada u istom polju upisi Serbia.Kad prodjes celu proceduru u svom akauntu imas opciju za verifikaciju kartice,popuni sve kako ti trazi i ocekuj za neki dan da ti je verifikovao karticu.Pre verifikacije kartice polozi neku devizu na racun,jer ce pp da skine 1,5e.
Sa ovim bi trebalo da je procedura gotova i sad kad kupujes odaberes palcanje preko Paypal i on te automatski prebaci na tvoj paypal akaunt i trazi potvrdu placanja.U ovoj proceduri pp ti automatski sa tvog racuna u banci prebaci novac prodavcu i to je to.Ocekuj paket na kucni prag.. ()-()

todor

sman

i ja sam imao problem sa kupovinom kod exiroba takodje sa rafajzenovu karticu,ali su ljudi vratili pare...da bi se resio tih problema uzeo sam karticu kod banke inteze i registrovao sam se na paypal preko bosne i hercegovine...

todor

Idem i ja da uzmem karticu Banke Intese.....
Javljam kako sam prosao.