RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

SU-26 mm H9

<< < (4/6) > >>

marko:
Uf kakav dan danas na trinaestici. :big smile

Razmisljao sam se da li Ostruznaja, da li trinaestica i na kraju zapalio sam na trinaesticu sa svecom.

Nisam ni krila uspeo da zasrafim, dolazi Gosn Brana, pet minuta posle Coka, a ubrzo zatim i Krema.

Covece, sve krem Srpskog modelarstva. :jaki:

Sveca je gori kamerman nego cale, pakao tacnije, tako da za sada samo staticki displej.  (photograf)

Ali se cale naostrio sutra da snima u Ostruznaji, tako da ce sutra biti i vidoja.

Da ne bude kao u onoj pesmi od Zmaja jove Jovanovica, "Ciganin (Ja) hvali svoga konja (Sukhoi-ja), aj Coko, Kremo i Brano recite kako vam se cini ova moja letece plava serpa? :big smile

Coka Sa T-REX 500-kom

Gosn Brana sa svojom masinom.

Cika Marko  :superman:

IVAN3D:

--- Quote from: marko on March 25, 2011, 08:25:19 PM ---Ali se cale naostrio sutra da snima u Ostruznaji, tako da ce sutra biti i vidoja.

--- End quote ---

Cekaj bre Markoni kako sutra?
Pa zar sutra nismo u NS???

marko:
Promena plana torima, porodica je na prvom mestu.   :mhm

Uzivajte i za mene i pozdravite celu Novosadsku ekipu u moje ime. (pijemo)

kremic:
Bravooo Markoni!!!!

Posto sam imao srece da sam bio prisutan od pocetka ovog projecta, od otvaranja kutije pa evo i do prvih letova, svaki put model kada sam video bilo je vaauuuuu. Zavijanje (uvijanje) bez foliranja. A tek danas uzivo u letu kada sam ga video, iskreno, PRELEPO   i mocno! A jos pilotaza u Markonijevim rukama, imalo se sta i videti. Poletanja kao raketla, sletanje, ma kakve jedrilice, acro...no limits, zvuk motora. sve lepse od lepseg. Markoni , ostaje smoke pump da se ugradi, nisam je poneo, opet problemi sa mojim brlogom, ali tu je, ceka te. Samo moras da obecas da ces je ugraditi :)

Drugo, ovom prilikom da se zahvalim mom drugu Coki  na pomoci, a takodje i Markoniju i on je ljuta heli tica, oko vrteske.

JRlotpi sada ti stupas na scenu, MPX RC sistem je raskrinkan skroz :)
Pozdrav svima i hvala na lepom danasnjem druzenju.

Krema

vihor522:
pored, "nichim izazvanog." spontanog okupljanja, prelepog vremena (malo jachi i potpuno bochni vetar nije smetao) i
divan, prelep model od markica
na ruku nam je ishlo i to shto je aerodrom praktichno bio rezrvisan za nashe uzivanje
za ovakve uzitke vredi ziveti ove sezone
svaka chast marko  (<--)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version