RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
RC drift Srbija
Bigneda:
Ooo Dimitry, my friend where are you ? We miss you on the track :) :)aplauz ()-()
T-rex:
I was away, will return in 2 weeks. ()-()
Punto Abarth:
--- Quote from: T-rex on October 18, 2011, 08:59:10 PM ---Punto Abarth,
Koji gume imas? Mora biti gume za drift. Ja sam imam ovi ziroskop, radi ok. http://www.r2hobbies.com/eng/proddetail.php?prod=rcps2812001
--- End quote ---
imam HPI Racing setove guma, meke i tvrde (drift). 60x26. Hvala na informaciji za ziroskop. Za te novce, potrudicu se da ga nabavim.
I've got HPI Racing tire sets, soft and hard (drift). 60x26. Thanks for the info 'bout gyro. For that amount of money, I'll try to get one.
edit: Sto se tice podesavanja minusa na mojoj sasiji.. Imam problem. Gornja spona, koja bi uvrtanjem unutra trebala da povecava minus.. Imam utisak da klizi u mestu. Ovako izgleda ta spona (gornje rame):
za divno cudo, zatur mogu da podesavam u tri polozaja, razlicitim postavljanjem "podloski" koje lociraju uzduzno postavljanje gornjeg ramena:
Bigneda:
ako ti je proklizala gornja spona, uglavnom su na krajevima plastike a u sredini brezon, taj kraj koji je proklizao zalepi super lepkom a na jednom plasticnom kraju ako je potrebno skrati malo posto mi ovde na slici deluje kao da ne moze vise da se ode u minus...
Punto Abarth:
hmm... evo sad sam probao sa druge strane da odvrnem sponu (napravim plus), i opet ista stvar. Klizi u mestu. Sve mi se cini da postoje samo dva moguca podesavanja, a to samo okretanjem kraja spone za 180 stepeni. Posto sam kraj spone nije ravan kad se gleda montiran od napred, nego je posavinut prema gore. Tako da kad se okrene za 180, on izgleda kao da je okrenut prema dole.
Malo je konfuzno za objasniti, i nije ni priblizno tako jednostavno vidljivo kao na zadnjem trapu, gde se navoj lepo vidi i sve je jasno. Napred se nigde ne vidi navoj, niti imam i malo pomeranja prema unutra/spolja kad zavrcem/odvrcem sponu. Kao da navoja nema uopste.
e da, moze li neko da mi objasni cemu sluzi ova vertikalna sipkica na poslednjoj slici? Ona spaja gornje i donje rame, ocigledno ukrucuje sve zajedno, ali... Mora jos nesto da radi, zar ne?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version