Koji Offroad Autic za dobar pocetak

Started by Yu-men, April 14, 2011, 07:51:27 PM

Previous topic - Next topic

vlada.bgw

Dobro de magicni , ja samo da ponudim i ucinim nekome mozda da ga ne oderu ovi nasi na carini ...

Znam i ja sta je najbolje , ali mi se ne daje 400-500e za igracku ;)  , mada mozda jednog dana , ko zna ... za sada je to misaona imenica

pozz
YT1GTI    www.videostudio.rs     vlada@videostudio.rs

magic

Veljko

vlada.bgw

magic

Quote from: vlada.bgw on July 11, 2011, 12:10:10 AM
Quote from: magic on July 11, 2011, 12:06:38 AM
Quote from: vlada.bgw on July 10, 2011, 11:24:48 PM

Znam i ja sta je najbolje , ali mi se ne daje 400-500e za igracku ;) 

http://shop.d-m-t.at/htm/function.asp?ID=110&Par1=KY30855

poz

(:sok:) (:sok:) (:sok:)

Ovo uopste nije skupo  (pijemo)

Ja pricam ali izgleda da me niko ne cuje! U toj ceni je i stanica i motor i kontroler, znaci fali samo baterija! Performanse su vise nego zadovoljavajuce, cak sta vise, jer kontrolisati model samo sa zadnjom vucom je pravo umece.

poz
Veljko

vlada.bgw

Generalno je to pravo uzivanje , ali trazi veoma brz servo , i dosta muke da se nauci ... Ja bih voleo da probam to ...

Ajde Ako neko bude narucivao ovaj model , neka me cimne , mozda uzmem i ja komad jedan ;)

magic

Quote from: vlada.bgw on July 11, 2011, 12:32:50 AM
Generalno je to pravo uzivanje , ali trazi veoma brz servo , i dosta muke da se nauci ... Ja bih voleo da probam to ...

Ajde Ako neko bude narucivao ovaj model , neka me cimne , mozda uzmem i ja komad jedan ;)

Ne mora neko drugi da porucuje, poruci sam. Registrujes se na sajtu, porucis model, oni skinu njihov PDV koliko ce verovatno da kosta i transport i na kucnim vratima ce sve zajedno da izadje 200E. Ne treba ni kartica ni Paypal, odes u banku uplatis po profakturi ...

poz
Veljko

Bigneda

Dobro de magicni , ja samo da ponudim i ucinim nekome mozda da ga ne oderu ovi nasi na carini ...

Znam i ja sta je najbolje , ali mi se ne daje 400-500e za igracku ;)  , mada mozda jednog dana , ko zna ... za sada je to misaona imenica

pozz

ja moram prokomentarisati ovo na racun 'igracke', svako ko tako misli za ove modele 1/10 1/8 nije dobro informisan, to NISU igracke i daleko od toga da se prave za decu, na vecini lepo pise 18+ godina ;)

vlada.bgw

Quote from: Bigneda on July 11, 2011, 09:17:35 PM

pozz

ja moram prokomentarisati ovo na racun 'igracke', svako ko tako misli za ove modele 1/10 1/8 nije dobro informisan, to NISU igracke i daleko od toga da se prave za decu, na vecini lepo pise 18+ godina ;)

Lose sa, se Odrazrio  ;D mislio sam igracke za odrasle , ne za decu ... ipak su sve to igracke za uzivanje , sklapanje i voznju ...  (pijemo)

Bigneda

ili za profesionalno trkanje i zaradjivanje gomile para ako si uspesan ;)

Sleser

magic      Gde se nalazi ovaj sajt u kojoj zemlji http://shop.d-m-t.at   Nemacka. Ok su cene,zadovoljavajuce...ne mogu da provalim gde je?

Bigneda

vlada.bgw

Dzabe mi kupujemo i sredjujemo autice , kad ih vozimo po dvoristu ... Nikako da se organizujemo za neku stazu , da pogledamo kao izgledaju drugi modeli , kako idu , popijemo po pivce ...

Danijel

Mi smo se jedno vreme organizovali i isli jedno 10 puta
ja zuba i damir kod arene uvece
Ako je neko zainteresovan mozemo od sledece nedelje
meni je stigao losi xxl pa razradjujem motor tako da sledece nedelje je spreman za voznju

magic

Sada je trava na Galovici skoro sprzena pa je voznja apsolutno OK. No ja ostavljao poruke da idem ali niko nije bio voljan da se pridruzi.

poz
Veljko

vlada.bgw

Javite ljudi kad idete negde , kad se nalazite , gde god da resite ... Ja sam u rakovici , i nije mi cim da dodjem gde god ;)

ps . otrovah topic  ")