Main Menu

Pracenje posiljke?

Started by leonardofibonacci, April 14, 2011, 11:41:36 PM

Previous topic - Next topic

leonardofibonacci

Ljudi, da li se meni cini ili je ova nasta posta postala jos vece nj (___) ra, nego sto je bila?
Od tri posiljke koje su mi stigle poslednjih meseci, ni jednu nisam mogao da ispratim na postinom sajtu, pa cak ni posto su stigle (znaci, nisu se zagubile)?!
Jel` se to i vama desava ili sam ja samo lose srece?
За живот ми мало треба: клавир, хлеб и парче неба!

Miki Va

Ne , sve su bile na postinom sajtu osim ako nema track number naravno  ;namig

Yu-men

;namig

Cini ti se.

4 paketa sam dobio u zadnje vreme i svi su mogli da se prate na postinom sajtu.
Pojavi se kad je stigao u postu, kad stigne na carinu i kad krene prema mojoj opstini.

Od objave da su krenuli u moju opstinu pa dok ne ugledam postara na vratima prodje 3 dana.

Jedino kasne dosta sa objavom da sam primio paket, ali koga to pa i zanima.

pozdrav
Evo mene opet .....

\\\--///
               ( @ @ )
  ----o00o----(_)----o00o---
                Yu-men    
   ------------------0ooo---------
               ooo0     (   )
               (    )      )  /
                \  (      (_/
                 \_)

mtesa

Moj paket je krenuo iz HK, preko Svajcarske, pa umjesto da ode u Bosnu otisao je za Srbiju ????
Upratim ga u Srbiji preko stranice poste, kad ono poslan za Pozarevac, pa ovamo pa onamo
Ispalo je da je adresiran na pozarevac ????
Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.

vpanin

Kolko mu beshe treba kad ide preko kanade?

mtesa

update:
zahvaljujuci jaaako susretljivom osoblju poste u Surcinu, gdje je na kraju zavrsio moj paket adresiran na sledeci nacin:
Taj i taj
ulica ta i ta, broj
Banja luka
Pozarevac ????
Srbija ????

WTF?

Elem, zahvaljujuci osoblju poste, paket je krenuo na pravo mjesto i ocekujem ga polovinom sedmice :)
Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.