Main Menu

Kliko nas ima?

Started by SaleR, April 18, 2011, 10:06:56 PM

Previous topic - Next topic

SaleR

Pozdrav svima!

Zanima me koliko ima nas koji lete ili se pripremaju da lete helikoptere u Srbiji.

Ja letim HK250, Mini Titan 450 SE, Protos-a i Raptora 50 Titan (nitro) i iz Novog Sada sam.

Hajde prijavite se! Pa da probamo da napravimo neko druzenje ili takmicenje.

Sale

Gatti.Gatozza

ne mogu baš da kažem da letim, pošto sam još korisnik onih ping pong trening loptica, a i trenutno mi oba helija čekaju rezervne delove iz HK-a.
u svakom slučaju, u posedu, što se tiče helikoptera, imam HK250 i HK450. baziran sam u BG-u.

Atila

vidoja

evo javljam se i ja,letim(mada nisam jos poleteo zvanicno a da nisam nesto sj...o) sa copter x 450 x2kom.lokacija Novi Sad(Futog)

aca405

Ja letim HK 450, samo na žalost nemam puno vremena koliko bih voleo, tako da sam još uvek na nekom početničkom nivou.

Bio sam prošli put na Savskom nasipu i bilo je pravo uživanje gledati, a i ponešto naučiti.

Iz Beograda sam.

Aca

RAVEN

Ja sam više mehaničar nego pilot na HK450 TTpro.

Zahvaljujući svojoj brzopletosti i ubeđenju da sam mnogo pametan sad čekam delove i letim na simulaatoru.

Lokacija Šabac

todor

Javljam se.
HK450 Heli
Lokacija Ruma.

batans

Bata Stepanovic, jos uvek na samom pocetku mada imam preko sto letova (citaj rezervoara) i samo jedno gasenje motora i minimalno ostecenje boom-a na Robbe Ornith 46 i TZ 50.

ZoltanM

Mini Titan E325 SE  (klasa450)
Raptor 50 Titan     (klasa600)
Zoltan iz Beceja

motorola_la

copterx 450 :D
jos pokusavam nesto :D
pocetnik tezak :D
Lazarevac

pericamitic

Jel se brojim i ja? HoneyBeeKing 3 oo))
Beograd

yu8zbz

T-REX 500
Početnik sam imam dvadesetijedan let ili 105 minuta !

BOJAN Kosovska Mitrovica

IVAN3D

ajd i ja

TZ V2-90  GASSER

prakticno pocetnik ali mlad sam pa imam fore...

pozz

Ivan
Beograd
\\\" Sve što leti ima nezgodnu osobinu da pada \\\"

ex pseudonijum: GLIDER

jrlotpi

Da vas pozdravim i ja sam sa vama

u svojoj eskadrili imam par chineskih garbich helycoptera
-Copter X 450 v2 belt
-HK600gt update s Align some parts njega najvise volim

-HK500t kog ne stizem da utrimujem
- JR Ventura size 30 nitro original  sa njim sam napravio prve korake u RC-hobyju

-i u vitrini T-REX 700 3G nitro original nemam vremena da razradim motor i da napravim prvi let.

kremic

Pocetnik sa Copter X 450 v2 belt (do sada nesto vise od 4 sata naleta)

Krema - Beograd

sman

malo smo zabatalili helikoptere, ali jos uvek pocetnici(nas nekoliko) sa copterom X 450, hk450, hk500gt i sa gomilom unistenih delova ;namig
pozdrav iz vranja