Main Menu

Kako ubijate vreme na internetu?

Started by divian, April 22, 2011, 11:50:20 PM

Previous topic - Next topic

divian

Evo ja recimo volim da igram zynga poker na facebook-u i to zna da potraje, onda volim nekad sah, neke kvizove kao sto su conquiztador.rs, milioner - njega sam nasao na par sajtova, ima vise verzija ili recimo kvizoteka.com gde ima da se biraju kategorije.
Sta vi igrate od igrica, kako ubijate vreme?

Cyber032

ima slican post o tome http://rcfly4um.org/index.php?topic=6368.0 al da ponovim  :big smile od igrica ne igram nista online jer ih u potpunosti ne podnosim,sem online multiplayera kao sto su:Counter Strike 1.6/1.8/source ,Crossfire...osim igrica na netu ubijam vreme citanjem zanimljivosti,facebook naravno,ovaj forum,emmi shop forum koji je u razvoju,a volim i da cesto posecujem sajtove pc shopova da bih video dokle smo dogurali u vezi grafickih kartica...posecujem i it recenzije gde citam sve novosti iz sveta racunara...u prevodu ja sam zaludjenik za racunare,pc igre,klokovanje...
"Реч је у поштена човека тврђа од камена,поштен човек даје реч једанпут,а кривоклетник се куне сваки час"-Комадант Југословенске Војске у Отаџбини Драгољуб Михаиловић

saxpg

8 ball multiplayer (bilijar) , na miniclip.com
Laganica za ubijanje dosade na pauzi ako je kisa napolju.

vpanin

Company Of Heroes 1.0 na Game Ranger-u