Meister Scale P 47

Started by mirce, May 08, 2011, 12:36:10 PM

Previous topic - Next topic

drjack

Leti debeljko, za sve pare, evo i mog skromnog doprinosa.  Tosa ima  snimak ceog leta,   samo je fajl ogroman , pa ce malo potrajati dok ga postavimo...

Jos jednom sve cestitke, ovo je vredelo videti uzivo.  Hvala svim prisutnim na lepom druzenju.

marko

Vobra tebra  :)aplauz

M. (pijemo)
WARNING:intentional straight and level flight prohibited!

vpanin

Zverina nema shta!!
Chestitam
()-()

presko

Мирче, честитке од свег срца и да те модел дуго служи!

GILE

Bilo mi je zadovoljstvo pratiti gradnju ovog modela, iskrene cestitke sa zeljom da ti uzitak letenja sa ovim modelom bude beskrajno dug.   (res)  (<--)
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

mirce

Hvala svima na iskrenim i lepim željama.

Drago mi je da smo svi uživali u ovom modelu, ja praveći ga, a vi čitajući.
Posle svega Meisterov P-47 Thunderbolt se pokazao kao perfektan izbor. Lakoća izrade, atraktivnost modela i na kraju letne karakteristike, samo dokazuju da sve priče o modelima ove firme nisu bez osnova. 

Kombinat radi dalje, na redu su Zero i Galeb G2...

Što se tiče P-47, jedva čekam da ga "flajam" ponovo. Model leti tako dobro da imam utisak kao da se znamo već "100 godina"...
Letne karakteristike neverovatno liče na Top Flite-ovog Thunderbolta.

Sutra "stiže" i video od prvog leta...

Ajd' sad uzdravlje i lepo spavajte...

Mirče 

marko

WARNING:intentional straight and level flight prohibited!

misha

Iskoristio bih ovu priliku za se zahvalim  Maji,  Hajdi i Mircetu na gtostoprimstvu.
Modelarstvo je bilo relativno sporedno a na prvom mestu druzenje. Model je, kada sam stigao vec bio gotov,
i jedina proba koja je napravljena je kako ce model raditi sa kapotazom i bez kapotaza. Razlike maltene nije ni bilo.
Model izgleda, pa dovoljno je reci ogromno. O pedantnosti izrade i finisu je bilo dovoljno reci.

Motor se dere za sve pare. Moj utisak je da ima sasvim dovoljno snage i da poneki (citaj Mirce) preteruju.
Ipak je to nov motor i treba vremena da bi se on razradio i pruzio svu svoju snagu.

Sa strane gl;edano, sve izgleda veoma jednostavno i lagano. I poletanje i sletanje. Nisam bas mogao da uzivam i
da uzivo vudim let jer sam bio izrabljivan i morao sam na zalost a gledam let kroz objektiv kamere, ali ono sto sam video
izgleda prelepo. Ogroman model koji se lepo vidi, lepo zvuci i leti bas kao replika brzo nbi sporo. Taman.

Zelim da uzivas sa ovim modelom i da slusas i ti njega i on tebe.

pozdrav Misha

miša2002

Bravo majstore, ma umetniče.
Jedva čekam da vidim model, uživo !
Sve čestitke i da ga još dugo letiš.

Pozdrav
Miša
#FFCC00

losmi

Cika Mirce,sve cestitke na pravljenje i letenje modela,zelim da vas dugo sluzi i da se naletite sa njim :)

Pozdrav od Milosa i Deda Save  ()-()

presko

Мирче, могао си за RC UNIVERSE да обучеш неке лепше гаће.

За модел, још једном, свака част.

Gatti.Gatozza

ovo je drugi tvoj avion čiju sam izgradnju na forumu ispratio od početka do kraja i moram da kažem da mi je veoma drago da se neko na ovim prostorima bavi modelarstvom na ovako visokom nivou. nadam se da ću uskoro na nebu videti i FW-a i P38.  (pijemo).

pozdrav iz zemuna!

branek

Bravo Mirče...

Jedva čekam da vidim grdosiju uživo... Ovako izgleda impresivno.

Svaka čast još jednom.

Pozdrav
Branek
Branko

"Ladies and gentlemen, this is your captain speaking. We have a small problem. All four engines have stopped. We are doing our damnedest to get them going again. I trust you are not in too much distress." - Captain Eric Moody, Jakarta incident

saxpg

Mirce, sve cestitke na prvom letu! Ne znam kako zvuci uzivo ali ovako na snimku se cuje mnogo dobro. Jedva cekam da ga vidim uzivo.