@MEPHISTO: potpuno se slazem - skroz je subjektivna podela. Koliko sam blizu neke sredine to svako mora sam za sebe da odluci.
Sto se tice 'igracke' ili ne moja jedna odbrana je da na malo 'ozbiljnijim' helikopterima pise 'ovo nije igracka' - pa sve pre toga moze da se podvede pod 'ovo je igracka' kategoriju. Mada - ovaj izjava se ne moze bas najbolje braniti: malo ozbiljniji od malo ozbiljnijih helikoptera imaju uputstva na kojima ne pise 'ovo nije igracka', a opet po zdravom razumu nikako se ne mogu svrstati pod 'ovo je igracka' kategoriju. LOL - ovo je tek da zbunim sve pa i samog sebe! O: )
No - salu na stranu: jedina prava podela (po meni, subjektivno - opet!) na igracke ili ne je da li postoji cyclic kontrola ili ne (da li se kontrolise swash plate, tj. da li helikopter moze da se nagne na stranu ili napred/nazad ili ne). Svi heli posle kategorije 0. mogu (ili po meni moraju da mogu
).
@n3mke: Bez obzira sto se razvlaci - jos uvek se dodaju korisne stvari. Ako ne za predator-a, a onda za sve ostale koji nabasaju na ovaj thread.
- - -
Inace - potpuno sam otvoren za sve kritike oko mog klasifikovanja. Dajte svoja objasnjenja ili ispravke mog...