Docek Novaka Djokovica ispred Skupstine

Started by gizmo, July 05, 2011, 05:02:26 AM

Previous topic - Next topic

magic

Bio tamo sa familijom i bilo je spektakularno. Gizmo hvala za ovaj video jer ce ostati kao jedna predivna uspomena!

poz
Veljko

darko

Svaka cast, spektakularno !
Samo mi nije jasno da imas toliko hrabrosti letjeti iznad ovolike mase ljudi, ne smijem ni zamisliti sta bi se dogodilo da neki segment zakaze a mi koji se dugo bavimo ovim hobijem smo barem jedan put imali takvu situaciju ( prijemnik, motor, servo,ljudski faktor ).
Da se razumijemo ovo nije kritika vec samo jedan aspekt o kome treba razmisliti !
Snimci su stvarno izvrsni i sto se tog tehnickog dijela tice svaka cast !
Kakvi su ovi snimci u originalu bez deshakera ?

gizmo

Hvala.
Ako malo bolje pogledas videces da nigde nisam leteo iznad mase, jer sam vrlo svestan da postoji mogucnost da nesto otkaze. Uvek sam negde sa strane i nikada direktno ljudima iznad glave  ()-()

flugzeug

Gizmo, svaka čast! ov je zaista fenomenalno. I da, baš se primjeti da maksimalno bježiš od mase....
snimci su fenomenalni!. nemam riječi.
S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila!

zajko

Bravo Gizmo odlican rad ... odlican snimak, napokon smo i to resili u zemlji Srbiji ....
Ovo ti mnogo mnogo bolje ide od uvoza stanica ... Hehehe !!
pozdrav
Zajko
RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

gizmo

Quote from: zajko on July 05, 2011, 10:45:28 AM
Ovo ti mnogo mnogo bolje ide od uvoza stanica ... Hehehe !!
ah ti zli covjece  lol ()-()

tibeteagle

GizNo1 u helivideo snimanju.   1ee Za savršenstvo ne trebaju reči.  :)aplauz Drago mi je da deo mog rada leti sa tvojim "krilima"  :jaki:

QuoteSamo mi nije jasno da imas toliko hrabrosti letjeti iznad ovolike mase ljudi,
Da Nole nije bio hrabar, ne bi stigao dovde. Opasno jeste ali no risk no fun!  :mhm

(pijemo)

tibeteagle

GizNo1, uruči Noletu račun za snimanje. Sada je deb'o, širok i dugačak k'o kineski zid.  (xXx)

:big smile

GILE

Svaka cast za sav profesionalizam u tvom radu  (res) i neizmerno mi je drago sto si clan naseg foruma  ()-()
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

Savke89

Nisam ni sumnjao da ces ovo ovako lepo odraditi a nadao sam se.Moje sumnje su se potvrdile kada sam u jednom momentu,u kadru spazio tvoju letilicu.Hteo sam da ti pustim poruku i pitam te jos sinoc  u vezi snimka ali bio sam strpljiv.BRAVO BRAVO  B  R  A  V  O

021nl

svaka cast gizmo ...uvek ces mi biti velika inspiracija
www.airworx.rs

www.facebook.com/airworx.novisad

jackrc

Vau ... sta reci ... svaka cast, ljubomoran sam ...  ()-()

Belja kv

Super gizmo  :)aplauz Kad budes prolazio kroz Kraljevo   ()-()