F-15, jos jedan jet na nebu iznad Srbije

Started by batans, June 27, 2011, 05:25:18 PM

Previous topic - Next topic

batans

Kako je krenulo taj  neki veliki svet je vec uveliko ovde.

http://www.youtube.com/watch?v=jwUHTZ2i_s4

englez

Oh Baby!!! That is beautiful!!!

Svaki cast Coka.

(res)
signatures are silly, read some, See what I mean?

pericamitic

Sta reci?!!!!  (:sok:) :jaki: (yay) (yay) (yay)

SABURO

Pridružujem se čestitkama! Lepo je videti da još jedan RC jet leti nad Srbijom.

Svaka čast.

(res)
Nikola | rcfly.in.rs

magic

Veljko

misha

Prvi let je protekao fantasticno. Naravno, pre leta su ispostovane sve procedure (provera dometa, zasencenja, pa cak i neka provizorna provera potrosnje goriva).
Poletanje perfektno, iako je duvao (bar po mojim kriterijumima, a moze se cak cuti i na snimku) jak vetar, let fenomenalan, brzina velika. Sletanje perfektno,
ali takodje brzo. Imao sam utisak da slece toliko brzo, kao kada bih ja sletao Thunderbolta pod punim gasom. Sve u svemu neverovatan dozivljaj.
Ovo je drugi Jet koji sam video uzivo i utisak je kao i prvi put neverovatan. Sto rece Dr R-XX, kada cujes turbinu, pod punim brojem obrtaja, prodje te takva jeza,
i odjednom krene nalet adrenalina da je to prosto neverovatno.

Druga strana medalje je da ovo nije model za svaki dan kao sto smo mislili i razgovarali. Frka je velika, veliki je ulog, (bar 4-5000 evrica bez rada).

Na zalost, posto smo krenuli u zadnjem trenutku, nisam poneo foto aparat, tako da nemam nijednu fotku, ali mislim da je Maja napravila nekoliko slika.

vpanin

Uzasno je brz na sletanju..To treba dobro isplanirati.Ovo definitivno nije relax model.
A izgleda totalno zlo

vihor522

(yay) pedja svaka chast, feomenala stvar i zasluzio si svako uzivanje sa njim
zelim ti da sa njim potroshish u letenju sav kerozin ovoga sveta
sa srecom

jrlotpi

(res) i moze najava sledeceg letenja,
u Kovinu na aerodromu sam imao Obuku i zavetovao sam se da ako treba i svoj zivot dacu za odbranu svoje zemlje, taman da probudim uspomene
prava destinacija za Jet modele

azoran

Mukotroan rad se uvek na kraju ispalti, svako ti poletanje i sletanje bilo kao ovo svaka ti cast. :)aplauz :)aplauz

Davor

Kao da gledam "Top Gun" takmicenje gde ucestvuju najbolji!!  (res)

Savke89

On se podigao,svaka cast Majstore-kisss je neko avonu darivao.Steta sto snimak nije duzi,a za nas uzitak veci,nadam se da ce ih biti.