Main Menu

Kyosho fazer 1/10

Started by alpha, August 02, 2011, 09:19:02 AM

Previous topic - Next topic

alpha

On road model u pitanju.Zanima me da li ga je neko vozio i kakva iskustva ima sa ovom masinom?Pozdrav

alpha

Konkretno ovaj model u pitanju> :D

djbojan

UUfffffffff kakav je !!!   :)aplauz

Ja sam kupio offroad autic, ali bih vise voleo da sam uzeo neki onroad, vise volim drift po asfaltu nego lomljavu mashine po prashini i rupama.

Ako uzmes okaci video i slike.

pozzz!

kristijanbgd

Po mom misljenju super autic,vrlo malo se kvari (pucaju poluosovine i poneki rukavac usled udaraca)...

alpha

Stigao je kasno popodne i upravo je takav kao na slici.Cim probam kacim snimak.

alpha

E da zaboravih i ovo.I meni je to prvi on road autic.Do sada sam vozio samo off road.Videcemo kako ce biti. mmmm

alpha

Danas sam probao auto.Ide kao lud i dosta je stabilan.Sutra cu snimiti voznju i obavezno kacim snimak.Pozdrav

Uzice

Imam isti i do sada sam 7 ili 8 litara goriva potrosio sa njim. Slomio sam poluosovinu i auspuh ali iz elitemodels... svi delovi stizu za par dana.

divian

Odakle ste vi sto imate on-road autice?

magic

Ja se nadam da cemo u Beogradu na jesen poceti i redovna okupljanja i sa on road, ima nas 5-6 za sada.

poz
Veljko

alpha

Quote from: divian on August 09, 2011, 02:59:51 PM
Odakle ste vi sto imate on-road autice?

Ja sam iz Jagodine!

Bigneda

...vacina iz Beograda ali ima dosta kolega po celoj zemlji, moglo bi se i jedno godisnje okupljanje napraviti :)

alpha

Moj prijatelj Deki i ja smo za.To bi super bilo. :)aplauz

Bigneda

Eto teme za razmisljanje, samo jos da nadjemo nekoga ko bi se prihvatio organizacije i da probamo to da zavrsimo bar do kraja septembra :)

magic

He, he stvar je lako organizovati kada ima ljudi voljnih da rade. Mene ceka organizacija IMAC letenja ali ako budem mogao rado cu pomoci i ovde.

poz
Veljko