Main Menu

HOBBY CITY

Started by Dakyle, June 30, 2008, 12:16:57 PM

Previous topic - Next topic

panther

Ako nemate uslova da platite preko paypal-a profaktura bi trbalo da vam izgleda ovako

panther

Evo vam u wordu da vam bude lakse, da ne kucate ponovo

http://www.2shared.com/file/3604668/1f3702f6/Faktura.html

Lazar

Ajde da ne pravim novi topic.. pa da pitam direktno ovde.... Procitao sam silne podforume o PayPalu i placanju preko interneta.. Ali tesko je naravno dati odgovor na sva pitanja.. Jel neko mozda zna da li je moguce kreirati Paypal nalog sa Internet karticom Vojvodjanske Banke? Cuo sam da moze iz Intesine banke, ali me interesuje da li moze i iz Vojvodjanske banke.

n3mke

Za vojvodjansku ne znam ali vise ne moze sa intesinom... :(

tihi

a da li rade vec postojece znaci intesine sa kojima je kreiran pay pal accaunt prosle godine

n3mke

Koliko znam te rade bez problema.

aca405

Ja sam danas platio preko PayPal koristeci Intesinu Visa Internet izdatu krajem prosle godine i sve je proslo OK.

Ne znam da li sada postoji mozda problem sa prijavljivanjem kartice tj. otvaranja novog PayPal naloga, to bolje da kaze neko ako je imao takva iskustva.

n3mke

Sa otvaranjem naloga ne postoji problem ali se kartica ne moze prijaviti.. prijavljuje da je odbijena od strane banke  :sljus

Schwab

Istekla mi intezina kartica , uzeo drugu .
Prva dva dana,nakon preuzimanja iste,  nije htela da se registruje na PayPal , nakon par dana rekoh da probam jos jednom kad ono  (yay) radiaradiardi.
For the first time I was flying by Jet propulsion!No engine vibrations.No torque and no lashing sound of the engine propeller.Accompanied by a whistling sound, my jet shot through the air. Later when asked what it felt like, I said, "It was as though angels were pushing". 'Adolf Galland-ME262 ace'

Sava

Na desetak dana prije nego što mi je istekla  internet kartica banke Inteza, Pay Pal me je obavestio da mi ističe kartica i da treba da je produžim. Kada sam dobio novu karticu(sada na dve godine),registrovao je u banci i nakon toga na Pay Palu.Sve svodi na promenu trocifrenog kontrolnog broja, koji se menja sa novom karticom.
ex pseudonijum: licider

n3mke

Ja i dalje ne mogu da prijavim karticu... pokusao 100 puta

http://unitedhobbies.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=15425
zanimljivo, siguran sam da se moze iskoristiti prilikom nekog od predstojecih skupova

drjack

Jel probao neko skoro da registuje novi nalog na Pay paly kao slovenija ili hrvatska (bosnu nisam probao) i da ubaci Intezinu karticu.
Meni kaze da ne moze jer je kartica iz zemlje koja nema ugovor sa Pay palom?
Jel radi neka duga banka. Problem je nastao kada sam hteo da ubacim novu karticu jer mi je stara istekla ali nisam uspeo.....
Ustvari  hteo sam da promenim i nevazeci mail ali mi je trazio  prilikom ubacivanja novog maila i zadnje brojeve na kartici radi provere identiteta.
Posto je kartica  bila nevazeca jer je istekla pre neki dan, nije hteo da je prihvati, i nisam mogao nista osim da izbrisem staru karticu, jer jedino tako dozvoljava izmenu maila bez provere. Kada sam krenuo da ubacim na isti nalog novu karticu nije mi dozvolio sa gornjom porukom da ne moze!

Probao sam da kreiram i novi nalog na pay paly i opet nece, daje istu poruku??
Svaka pomoc dobrodosla.... >:(