Iako se niko iz Kombinata nije oglašavo par dana, to ne znači da naša Radna organizacija nije radila... Šta više...
Prvo bih se zahvalio svima na podršci i lepim rečima vezanim za ovaj projekat. Vidim da se mnogima ovaj neobični avion veoma svidja.
Što se tiče kolor šeme, kako rekoh, 99% će biti nešto na srebrno. Srebrna boja mnogo lepo izgleda u vazduhu...
Pregledajući literaturu na internetu vezanu za ovaj avion, otkrio sam da smo ga imali i mi. Evo dve slike sa objašnjenjima...
Ko zna, možda bude ovakav...
Što se tiče alnasera prikazanih na videu predhodnog posta, teško da bi to pomoglo ako motor stane.
Problem kod ovog aviona je u tome da ako ne smanjite gas na ler malte ne istog trenutka kad jedan od dva motor stane, P 38 odmah pada u stoling...
Ako se i snadjete, pričam vam šta sam čitao na netu, treba dobro da procenite koji je motor stao, pa da vertikalcima kompenzujete "kontru". Ako se i tu "zeznete", pogadjate šta se zbiva...
Sa jednim motorom nema letenja, nego "nos modela" dole i sleći što pre...
Sve u svemu, nevesela situacija...
Ko se tu snadje još da alnasuje, alal mu vera...
Radovi na modelu ulaze u fazu da se dosta radi a, malo vidi.
Prešmirglan je centroplan i letvice koje daju oblik trupu...
Potom sam počeo da plankiran centroplan i prednji deo trupa koji se skida.
Centroplan sam, za sada, plankirao sa gornje strane, ostavljajući donju stranu otvorenu za montažu 8 komada drvenih klocni, kroz koje će se kasnije fiksirati bumovi (trupovi).
Prve plankove sam stavio na izlaznu ivicu.
Da bi plankovi lepo legli jedan do drugog, primenio sam "tehniku" spajanja sa malim lajsnama koje do pola zalepim za već postavljen plank. Sad kad dodje sledeći plank da se lepi, on le nalegne na predhodni samo svojom debljinom (3 mm), nego ima 5 mm lajsnu na koju se osloni...
Malo po malo, gornja strana je odradjena...
Sa donje strane, spoljna ivica kutije u koji će doći flaps, prilepljena je za gornji plank.
Na centroplanu su posavljene i letvice u koje će se pričvrstiti poklopci od servoa flapsova...
... i letvice kroz koje će prolaziti šraf za fiksiranje uški...
...o ovome ću još pisati kad uške budu gotove.
Plank od 3 mm balze se postavlja i na poklopac prednjeg dela trupa. Doduše još nije gotov, ali tek što nije...
Za sva lepljenja sam koristio Henkel Expres beli lepak. Plankove balze za prednji poklopac sam kvasio sa vrućom vodom, kako bi se lakše oblikovali.
Početo je plankiranje kabine. Pošto je ona sva u radijusima, moraću to da izvedem sa "trakama" balze, verovatno ne širim od 20 mm. Bez obzira što su trake uzane i one se moraju kvasiti.
Naravno u Kombinat svakodnevno dolaze razne "delegacije", a foto aparat je ovekovečio posetu čika Duleta i Oka...
Bili su nam i Bane, Sale, Jole, Gogi iz Beograda, Aleksa, Žika...
Pozdrav
Mirče