RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Hobbyking quadrocopter

<< < (3/6) > >>

nebeski:
U očekivanju zverke koja tek treba da stigne  (:sok:) a za koju sledi opis, malo sam se igrao sa HK quad-om.
Pošto sam na ovom forumu video da svaki multikopter-i ima neku ćasu iznad elektronike  "), ja sa mojim daščicama iznad iste sam već počeo da osećam komplekse. Iz istih razloga sam se bacio na potragu za ćasom koja će moći da istakne figuru same letelice ali bez previše kičastih detalja i šljokica 2a.
Nakon analize raznih ćasa za salatu, voće, sitne i krupne drangulije i ostale, u wobiju u kojem provodim sedmično makar dva sata čekajući da se završe juniorovi časovi engleskog, sam našao jednu koja se savršeno uklopila uz manje intervencije  (work).
Druga modifikacija je montiranje nosača za GoPro. Kao noseća platforma su mi poslužila dva drvena tipla koje sam pričvrstio gumicama.
Na svaki tipl su stavljena dva gumena drzaca nožica za heli za apsorpciju vibracija, a preko njih je pričvršćen jedan od držaća GoPro koji se montira na kacigu.  (photograf)

pericamitic:
Vidi ovo:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__19428__Carbon_Fiber_Landing_Skid_Set_for_T_Rex_550_600_700_Helicopter.html
lepse nego bela plastika.

nebeski:
Ubačeno u wish list  (thumb).
Imam i crne koje se vide na prvim slikama, ove bele su bile dio maskirnog kompleta za zimske uslove  :big smile.

--- Quote from: pericamitic on March 08, 2012, 06:07:07 PM ---Vidi ovo:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__19428__Carbon_Fiber_Landing_Skid_Set_for_T_Rex_550_600_700_Helicopter.html
lepse nego bela plastika.

--- End quote ---

nebeski:

Evo ga jedan video napravljen sa GoPro koji je zakačen kao na prethodnim slikama korištenjem držača za kacigu:

nebeski:
Danasnji dan sam proveo "radno", pentrajući se po Valjevskim brdima. Iskoristio sam priliku i da malo zujim okolo sa quad-om i eksperimentisem sa nagibom GoPro-a.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version