Nadam se da ce nas biti sto vise jer onda je lakse za delove. Ja sam uzeo jos jednog samo za delove, jos mi nije stigao, bila je ekstra cena, veorvatno je malo potroseniji ali za delove i rezervne srafove bice dobar. A ja genije sam upravo shvatio da nisam dobio originalnu masku vec ProLine koja je jos i bolja jer je malo vislja u delu gde su motor i kontroler pa je bolje opstrujavanje vazduha.
A sad malo i obecanih slika poredjenja sa Kyosho Inferno ST. Razlike su vise nego ocigldene, Losi je i duzi i siri. Radi se o modelima iz 2 razlicite generacije jer Inferno ST pripada prethodnoj generaciji kao i ST-R. Onda su i Kyosho i Losi maltene paralelno izbacili nove verzije, ST-RR i 2.0, koje obe imaju produzenu sasiju za nekih 15mm i sire trapove za nekih 20mm. To bi, navodno, trebalo da doprinese stabilnosti u voznji, ali je cinjenica da je uza masina agilnija.
Isto tako kako se ovde ne radi u slucaju Kyosha o race verziji modela tako su i sve komponente malo tanje, no to ne znaci i da su slabije jer sta je sve ovaj moj jadni ST preziveo svaka mu cast!
Za sada toliko. Treba da mi jos stigne konverzija na elektro i colovni alat pa krecem u akciju. Celog cu ga dobro ispregledati, ima vremena do pocetka naredne sezone.
poz