Dejane sto na stavljias neke slike i komentar od modela.
Pa braaaaaaaateeee, š'a da ti kažem. Pošto se radi o istom modelu ne bih da ponavljam isti odgovor
Ja bi ali ni kako da stignem
Jedva da ugrabim par minuta da ga pogledam, čim me žena snimi da sam uzeo LOSI u ruke pošizi i krene bombardovanje
. Vozio ga par puta i stigo da oštetim FRONT SHOCK TOWER, pokušao sanaciju super lepkom ali prvo prevtanje puca "di" je najtanje. Još se sabiram oko poručivanja TLR kit-a pa kad budem preseko poručiću i grafitni FST. Pored gore navedenog i masku sam načeo. Inače model ide kao mećava sa pinion 16T kad budem stavio 22T po savetu kalkulatora (MAGICA) ima da bude ko puslica. Planiram da personalizujem masku nekim prelepljivanjem, ali videću još. Takođe sam i u dilemi da li "derati" ove stock gume ili uzeti neke jeftinije (ako postoje) a ove čuvati za druženje u MI.
A da i još jedan od razloga, možda i najveći, je to što karoserija SCT skuplja sve što sto se nađe na putu, tj. sve što točkovi podignu uleće u šasiju gde su ESC, baterija i servo. Dok ne uradim zaštitu, u toku sledeće nedelje, i dok se malo tereni ne prosuše, smišljaću neke grunfove.
Za sad toliko, uskoro fotke i snimci čim ih budem upload-ovao.