Dragi moji, posle malo razmišljanja i premišljanja Neša (mantagt) i ja smo odlučili da pređemo na brushless setup U okvirui pravila ove kategorije i proračuna koji je napravio Veljko uzeli smo sledeće komponente...
Što se mene tiče, posle prve vožnje sa brushed setup-om i razočarenjem u isti, odmah je pala odluka za brushless setup... Jedino je malo potrajalo usklađivanje sa Vladom, odnosno gledali smo da ukomponujemo da sve bude isto jer, za sad, jedino nas dvojica, što se mene a i njega tiče, uspevamo da ukombinujemo iste kategorije i poteramo neki "trkanjac"... Jes da to bude par puta godišnje po par dana, ali bude i bude jakooo zanimljivo...
Moj setup stiže, nadam se, sutra, pa ću i ja da iznesem svoja iskustva za koji dan... Ali sudeći po tome da je Vlada jako zadovoljan, a i snimku ubrzanja, mislim da ću i ja da budem veoma zadovoljan... Jedva čekam da to sklopim i probam, jer brushed stock setup je poprilično "kilav" i baš je razočaravajuć, mada nismo ni očekivali nešto ekstremno, ali opet smor...
Super ovo ide !
Daj neki duzi video ...
ja pazario od Magica nesto slicno al cekam pinjon da stigne 20T, pa da probam... to mozda moze da upropasti diff koliko se vrti !?
Nema veze menjacemo !
Diff-u neće ništa da fali, proračunat je on i za Bl setup, a na kraju krajeva i ako nešto bude ipak je u garanciji...
Zato su oni valjda napravili onaj Update kit od TLR, kad ih mi nabudzimo onda valjda treba to upotrebiti..... da uzmu jos neku kintu ...
Elem ja pre neki dan probao 1/16 Losi SCT BND sa njegovom baterijom koja stize uz njega 1100Mah Ni-Mh 7.2V i ide odlicno, pogledam posle kod kuce MANUAL kaze da je Li-Po Ready na 2s ili 3S, napaljen onim sto je Vlada snimio u 10 sec, odmah uzmem novu 1300Mah 3S 25-50C nano-tech, zamenim konektor za EC2 i odem po vetru i hladnoci na Nebojsinu kulu.. pa on ide 5 x bolje, toliko da po asfaltu ne mozes da ga kontrolises sa 20% gasa, kao da je Drift, a ima Off-Road gume, a po travi nacisto lud i brz, morao sam da menjam i poklopac za bateriju, daju plastiku koja prima deblje Li-Po, pa nisam imao kod kuce duplu traku da zalepim na taj poklopac Rx i ESC nego sam samo onako gurnuo pod karoseriju sa sve zicama.. Neverovatno, bar meni, kako ide..
Jedino sto je meni lepsa maska od SCB, onako strukiran vide se tockovi...
Stavio sam ga na M11X SANWU, posto on stize bez stanice BND, domet 400m (tako kaze Sanwa), moram da ucim malo MANUAL da podesim ima zilion stvari...
Samo ne znam oce li Magic da nam dozvoli da se igramo sa ostalom decom... posto smo "Abartovani"