Main Menu

Hoby King-moguci problemi kod placanja

Started by drjack, November 22, 2011, 11:01:12 PM

Previous topic - Next topic

mtesa

Ja se naganjam za jedan 8 ch prijemnik za Turnigy 9X koji mi nije stigao kad sam kupovao stanicu za sina.
Evo cekam ga vec 4ti mjesec i stigne mi posiljka a unutra 3ch hobbyking prijemnik.
iskoristicu ga, kompatibilan je sa 9x, ali meni trebaju oni extra kanali....
i posaljem naravno opet porukicu i teta mi kaze
"izvini, je*iga, desilo se, sta ces, ajde sad ti lijepo posalji to nama nazad pa cemo da ti posaljemo ono sto smo trebali da ti posaljemo prije 4 mjeseca, ili mozes da kupis to cudo za 5$ umjesto za 6$ koliko inace kosta..."

I sta sad?
da im se naspominjem najblize familije, nema efekta.
da saljem to go*ance nazad u kinu, ne isplati se nikako.
nego ti njega bato kupi i nadaj se da ce u sledecih 4 mjeseca konacno da stigne ono sto sam platio.
Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.

magic

Quote from: miša2002 on November 24, 2011, 04:11:03 AM
@magic

Po slikama, ukoliko su pravljene sukcesivno jedna za drugom, se vidi da je baterija OK. Problem je u krajnjem izvodu balansera - crvena žica u konektoru!

napon je 8,317V, a na balansiranju ti pokazuje 4,156 i 3,871 V ! Znači greška u balanser-kontaktu ti je pojela 8,317 - 4,156 - 3,871 = 0,29 V , a to mu dođe U1 = 4,147 V i U2 = 4,161 V ?
E sad, na U2 je veći jer si pokušao da ih izbalansiraš i zbog lošeg kontakta je "prepunjena" druga ćelija.
(photograf)

poz
Miša

Miso i meni je to palo napamet pa sam prvi put proveravao zice. Cudno je samo sto bas uvek samo ta od svih baterije ima "los" kontakt, ci zakacim neku drugu sve radi kako treba. Nazalost, nije kontakt. Upravo im zato i jesam poslao sliku broj 6 gde je izmeren unutrasnji otpor od ispravne barerije.

poz
Veljko

todor

Menije jedan paket krenuo na put bez TR broja iako je vrednost paketa bila oko 50-60$.
Nakon slanja poruka i live chata sa predstavnicima HK rekli su mi da ce poslati kurira da vidi sta se desava sa paketom
i da ce otici da uzme TR broj koji su slucajno zaboravili.
Od toga nije bilo nista.
Posle 30-tak dana paket nije stigao.
Opet Live Chat sa HK i oni su mi rekli da moram da sacekam 45 dana (koliko sam razumeo ne kalendarskih nego radnih) i ako paket ne stihne
da im se javim. Naravno paket nije stigao i ja se javljam HK preko Live Chata.
Tu dobijam informaciju da (iako sam im rekao da mi nije stigao paket i da nemam TR broj) oni mi govore da ce moj zahtev
proslediti dalje i da ce mi "paket sa istom sadrzinom biti ponovo poslat ali samo da ja platim postarinu" ukoliko prihvate moju reklamaciju.
Sada ocekujem da vidim sta ce mi odogvoriti  mmmm mmmm
Pozz

damirmih

Veoma sam zahvalan na pokretanju ove teme, jer da nisam ovde video, verovatno ne bih ni skapirao sta se dogodilo. Posto nisam imao ovakvih problema do sada, nisam ni obracao vecu paznju. Zapravo i ja sam imao jednu porudzbinu koja je bila naplacena i na HK sajtu je pisalo paid. Nisam ni gledao kasnije, medjutim kada sam proveio nakon citanja ove teme, videh kaze unpaid. Kontaktirao ih preko maila, nema odgovora, probao preko liva chat-a, rekose vide uplatu, vratice pare za 4 - 6 nedelja. Ne mogu refundirati preko bonus poena. Dok sam jos bio na chetu sa podrskom, probam da to isto porucim ponovo, novom uplatim, i isto se desi opet! Medjutim sada je pisalo unpaid odmah, tako da je podrska rucno ispravila status. Isporuceno je istog dana. Pouka je, treba proveriti status obavezno i kontaktirati podrsku odmah, preporuka preko live chat-a.
Keep it simple.