Ja bih samo da se nadovezem na Bigendu...
Detaljna izrada staze za 1/5 i 1/6 OFF-road modele, (obelezavanje iste, pravljenje "Terase"za voznju, skakaonice) nece biti finansiski moguca u samom pocetku, ako ovo sa 1/8 i 1/10 stazom krene, kako se planira, to bi mogla biti sledeca stavka jer osnova staze postoji.
Tako da ce i sada moci da se koristi, ali bez navedenih detalja, a kako sam cuo ima Vas sa ovim modelima 2-3 aktivnih... i ja imam jedan, tako da nas ima vise !!!! (celih 3-4 !?)
Ali ja mislim da cemo nakon pustanja prve staze, u roku od jedno par nedelja (4-5) uspeti i to da sredimo...
Sve ovo [pricamo o OFF-Road stazama.....
s tim da bi po meni mogla da se improvizuje i jedna ON-Road (1/10 i manje) (35x15m) u koritu bazena koji se ne koristi... Podloga je bazenska folija (svetlo Plava), mislim da bi to lepo drzalo... Nedostaje adekvatno obelezavanje staze....
Pade mi napamet, da bi smo se svi mogli angazovati, svako u svom domenu, da nadjemo neke sponzore, okacimo njihove zastave i bannere, i uzmemo neku kintu, i sve to dalje ulozimo u doradu i sredjivanje staza.... Sve ono sto ste pricali, klub, papiri itd. vec postoji u okviru Sportskog Drustva... a mozda bi se i Djilas, kao grad otvorio sad neku kintu, kao prvi klub na teritoriji grada, da se deca NE opijaju i drogiraju vec da teraju sokoćalo !!!! On sve za decu !!!
Treba utvrditi okviran broj aktivnih automobilista, voljnih da koriste stazu-staze, da koljemo svinju za kilo mesa !!!
Pozzz...