Main Menu

Hitec Servo Arms

Started by todor, December 20, 2011, 01:20:06 PM

Previous topic - Next topic

todor

Imam jedan problem, pa ako moze neko da mi pojasni.
Kupio sam servo Hitec HS82MG i nakon pada sa letilicom puklo mi je servo arms (plasticni deo), u kompletu se dobijaju tri komada
okrugli, sa dva kraka i sa jednim krakom (koji mi je i pukao).
E sad bih hteo da negde kupim taj sa jednim krakom ali nisu mi jasne oznake, koliko sam ukapirao servo arms kad kupujem mora da bude za Hitec, a da li
moze od bilo kojeg drugog servoa (naravno Hitec), i sta znace one oznake 23,24,25 i ako moze neki sajt gde bih iste mogao da pazarim.
Hvala.

Anakin

Oznaka za servoarm za tvoj servo je C1 i trebalo bi da ide svaki servoarm za Hitec standardni servo. Imas jos A1, B1 i D1. Sve to ima ovde SERVOCITY
Sto se tice radnji... Lindinger, schweighofer, u Madjarskoj koliko volis. Brate, nemoj da me shvatis pogresno ali ja nikada Hitec servo nisam uzeo u ruke pa sam sve ovo nasao za 5 minuta. Google je cudo.
And this, ladies and gentlemen, is the very first Fokker airplane built in the world. The Dutch call it the mother Fokker.
â€" Custodian at the Aviodome aviation museum, Schiphol airport Amsterdam.

An old pilot is one who can remember when flying was dangerous and sex was safe.

vpanin

Odseci jedan krak majku mu...
pozz

todor

Quote from: vpanin on December 20, 2011, 02:10:36 PM
pozz
e pa necu da odsecem, opet mi ne odgovara, jer ona sa jednim krakom mi je duza ........
pa imam veci hod

sasa

Quote from: todor on December 20, 2011, 02:29:10 PM
Quote from: vpanin on December 20, 2011, 02:10:36 PM
pozz
e pa necu da odsecem, opet mi ne odgovara, jer ona sa jednim krakom mi je duza ........
pa imam veci hod

Ono sto je duze,moze da se skrati,ali zato ono sto je krace,nemozes da ga produzis :hehe
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK