RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Sklapanje Hexakoptera - Problem

<< < (11/23) > >>

darko:
U suštini onda kod tebe i nema problema jer kada ti se palica vrati na sredinu onda i treba da radi na pola gasa ~

Milane, nisam znao da je na MX20 to tako rjeseno ali mi je sada jasno i zasto je tako urađeno jer ja kada letim u vario modu onda moram sam da da vratim palicu u sredinu da bi kopter  lebdio  a ne isao gore ili dole !

milan_vranic:
Zasto lepo ne bi otvorio stanicu i skinuo feder koji je vraca na centralnu poziciju? Ocigledno ti to predstavlja problem, a kasnije kad se malo uhodas, uvek mozes da vratis na fabricka hardwerska podesavanja.

danko:
Sve je prošlo ok :)

Montirao sam propelere, kada je palica na dole kopter radi na 'leru', a kada pustim palicu na sredinu on je malo krenuo da se podiže, i kada sam ga istrimovao onda je stajao u mestu... Tako da je sve ok što se tiče konfiguracije :)

danko:
Evo i par fotki :)

Pošto za sada sve funkcioniše kako treba, sada treba da provalim kako se koristi punjač za LiPo baterije, i koje parametre da stavim a da se nešto ne zapali :)

vpilic:
Odlicno sklopi ga ti brzo :)
Imas sve lepo objasnjeno, Magic je to lepo srocio i napisao a imas i postove od drugh koje mozes da procitas i dosta da naucis.
http://rcfly4um.org/index.php?topic=670.0

Naravno ako i dalje nesto nije jasno lakse je da pitas  :big smile

Nego reci mi kako si resio balansiranje elisa?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version