evo ja te mogu samo nagovoriti da batalis elektro i nitro i odma krenes kao pravi na benzinca!
nema frke koliko jos ima baterije, u kom je stanju lipo, koji lipo da uzmes, ako proletis kroz baricu hoceli izdrzati esc
pa samo koliko kosta jedna kvalitetna lipo baterija ili samo kvalitetan lipo balacer (punjac)... 100€ +
a nitro! hoho koje svecice? hladne mlake tople? koja je temperatura glave motora? kako pokrenuti uopste motor?
koliko dobar starter kosta? jel ima baterije starter? kako ga ugasiti? hoce li svecica raditi? jel ima baterije upaljac za svecicu?
pa samo koliko kosta gorivo? a koja smesa? gde uopste da nadjes nitro-metan-ulje smesu u srbiji? ....huuuh itd itd itd
a benzinac? napunis jednu bateriju i mozes da vozis tri dana a da ga ne gasis! jer jedva struje da trosi (samo za servoe i prijemnik)
ima svecicu koju pokrece magnet, a uostalom je standardna svecica koju mozes uzeti kod komsije koji prodaje auto delove.
pali se na povuci-potegni a gasi se na dugmence!! ima karburator, ceo motor lepo veliki, ima aktivno hladjenje pa moze ceo dan
da stoji u leru na suncu i nece pregrejati i unistiti motor! a sam model ogroman pa lagan za odrzavanje! ne treba ti lupa
a gorivo...
odes do benzinske i sipas u kanister 5L, dodas kvalitetni sinteticko ulje i dobar si za mesec dana voznje ako ne i vise
- po mizernoj ceni u odnosu na nitrometan
ali pre svega - dostupno gorivo na svakoj pumpi, pa cak i u srbiji !!
...sad ce ovde svi da me mrze
...no offense
nego, u svakom slucaju, sta god da budes uzeo, nemoj ceo budzet da roknes u auto i stanicu,
trebace ti dosta i za pratecu opremu - posebno za nitro! ...ali pre svega, rezervni delovi!
to odmah uz auto uzmes, pa kad ti nesto ode, ne moras da cekas da ti to neko donese iz inostranstva
ili da cekas cika postara! nema nista gore nego kad se svi vozikaju a ti odjednom ne mozes dalje