Posto njih nema da se jave evo ja ću da ih pohvalim, ovu zverku su majstor Krema i majstor Neša sami sklapali i podešavali. Koliko znam Wookong-M kontroler ima u sebi logiku za stabilizaciju i kontrolu kamera maunt-a i nije potrebna neka dodatna pločica.
Takođe taj dan kada su napravljeni ovi snimci, uspešno je testirana i "GoHome" komanda kada se letelica sa daljine veće od 1km od mesta poletanja uspešno sama vratila i sama sletela.
Cinestar8 sa wookong-om, odlicna sprava... Kupljen kao RTF ili sami sklapali? Koji plocu koristite za stabilizaciju i kontrolu kamera mounta?
Znate li vi kolika je to udaljenost 1 kilometar i da li je iko letio model na udaljenosti vecoj od 150 metara a da to nije bilo fpv ?
Na ovim snimcima vidim da im je frka pustiti model malo dalje od sebe sto je i razumljivo jer se radi o dosta novaca ulozenih u okto !
Citajuci na forumima wookong je veoma slab kada se radi o vecim i tezim modelima jer trza puno pri kompenziranju a nema mogucnost finog podesavanja parametara kao MK , interesuju me iskustva iz prve ruke kod prisustva vjetra ( govorim o video snimku ).
Svi koji se bave snimanjem, imalo ozbiljnim odustali su od wookonga ali ima jedna dobra stvar a to je njihov novi nosac kamere koji ce rijesiti te probleme trzanja, jedino sto mu je cijena bas paprena !
Inace okto izgleda odlicno !