United Hobbies prestao da prima uplatu preko racuna

Started by petar, October 25, 2008, 09:13:54 AM

Previous topic - Next topic

zgrujic

Evo odgovora:

Hello:
Thanks for your email.
You will have option to chose credit card when is asking you to login into Pay Pal.
Please have a look and let us know if there is any other problem.
Wish you a Merry X'mas and a Happy New Year!!!!!

Best regards.
Ami
Customer Support
HobbyKing.com

K'o da se igramo zmurke! Ne - gluvih telefona.
Poslao sam im jos jedan mail. Izmedju ostalog napisao sam i ovo:

I need instructions how to pay directly by credit card with out of any PayPal services. No PayPal! PayPal bad! PayPal will not accept my credit card!
I know this is possible. Some of my friends paid in this way.

Valjda sam bio dovoljno jasan.

saxpg

Ne znam da li ce pomoci ali ovo je ta opcija o kojoj vam oni govore u mailu:

Pa odavde se logujete u pay pal vec idete kao guest i direktno placate karticom

magic

I ja sam proverio. Izgleda da su ukinuli dirktno placanje kreditnom karticom. Sada ponovo i kod mene postoji samo PayPal opcija. Zorane, sta da ti kazem, bad luck.

Pozdrav
Veljko

zgrujic

saxpg: ja ne uspevam da vidim bas takvu stranicu, nesto slicno, ali opet nema Srbije na spisku! Sumnjam da bi prosao na PayPal... U pravu si, verovatno misle na to...

magic: hvala na potvrdi da sam pri sebi! Mada sam vise VAN sebe  oo))

Dejan Dobricki

ni ja ne vidim takvu stranicu ,ali kontaktirao sa ih danas i dobio sam odgovor da rade na resenju problema a problem je taj da su dobili par laznih uplata  ??? a na englesko m to zvuci ovako

Hello:

Thanks for your email.
We are sorry but because there has been a few fraud payment.
therefore, we have discontinue the Direct Credit card option until the issue is clear.

Please be patience for we are now fixing the problem.

Apologize for the inconvenience caused.

petar

Tesko ce to ici....

Znaci poceli su idioti da narucuju sa tudim podacima (ukradenim podacima).

Zbog toga su navodno i na paypall_u nama ukinuli uslugu...

U stvari ako neko hoce da resi problem, moze 100%, a siguran sam 100% da recimo paypall zeli da nas j... (pretpostavite sta tu treba da pise, nece biti tesko).

Siguran sam (posto se sve zivo prisluskuje i ni ptica ne moze da proleti, a da to oni koji zele da znaju ne znaju) da bi bilo kakav kriminal mogao odmah da bude resen, ali kriminal (najveci i najprljaviji) cuci bas u tim koji prisluskuju, njima treba sve to sto se desava..... (jer su ....., da se ne izrazavam sad).

Boze, spasi nas od idiota!

Pozdrav, Petar

MEPHISTO

Нисам излазио на Ñ,,орум последња два дана па нисам прочиÑ,ао о проблемима о којима сÑ,е писали.
Тако сам данас Ñ,,ино сÑ,авио паре на Ð'ирÑ,уонку и сео да направим поруџбину, е када је дошло до плаћања....нишÑ,а, само две опције.

Наравно, водио сам рачуна да поруџбина не преÑ'е $300 (имајÑ,е у виду даје ова циÑ,,ра граница - без Ñ,рошкова Ñ,ранспорÑ,а, дакле сама роба до $300, сви моји пакеÑ,и до сада су укупно били око $330 када се урачуна и Ñ,ранспорÑ,).

Пробао сам и са мањим циÑ,,рама, али увек исÑ,о, даје само Пеј Пал и Ð'есÑ,ерн Јунион.

И ја сам им данас послао мејл, али сада видим какав ће одговор да буде...а Ñ,аман је лепо кренуло...

Иначе, веома ме чуди да пензес није добијао мејлове.
АуÑ,омаÑ,ски мејл се добија увек у следећим сиÑ,уацијама:

-када им пошаљеш мејл као поÑ,врда да су га примили, са ИÐ" бројем
-када обавиш плаћање добијеш обавешÑ,ење мејлом са бројем поруџбине
-када пакеÑ, изаÑ'е из УХ, Ñ,ј. када га дају на пошÑ,у добијеш мејл који Ñ,е о Ñ,оме обавешÑ,ава

Ð"акле, ја сам увек у Ñ,им сиÑ,уацијама добијао ауÑ,омаÑ,ски генерисане мејлове...

misha

koliko vam prosecno naplacuju postarinu i da li vam naplacuju nasi carinu na pakete i koliko.

ovo pitam jer sam do sada narucivao robu iz lindigera http://shop.lindinger.at i nisam imao problema sa karticom.
istog trenutka dobijete potvrdu na meil o narudzbini a sledeceg da na salju.
roba prosecno putuje 10 dana.
cak nije problem da adresa narucioca i adresa primaoca ne budu iste jer sam jednom prilikom veci paket
slao na adresu prijatelja u austriji  (da ne bih platio carinu).

medjutm dans sam se iznenadio kada mi je stigla posiljka vredna 50 eura i naplatili su mi carinu 2200 din.
mislim sta da se radi, i drzava mora od necega da zivi ali sto je mnogo mnogo je 50% carina na 50 eura.
umesto da jure kriminalce i njima da carine cigare i sve ostalo oni globe jadne modelare. (giveup)

treba svi kolektivno da se odselimo kod Marka u Egipat. tamo je bar duze leto a i livade (pustinje) ima na pretek.  :_D

zgrujic

Da i ja sam dobio istu poruku...

Hello:

Thanks for your ema (kush)il.
we are sorry but because some fraud payment have been detected.
therefore, we have to investigate the issue before  Direct Credit card payment can be use.

We do have other option, ie Pay Pal / Credit card or Western Union.

Please select the one with your preference.

Apologize for the inconvenience caused.

Best regards.
Ami
Customer Support
HobbyKing.com

Ali ne predajem se!
(kush)

aco

Neznam kako i zasto ali mislim da oni imaju problem.Dakle mislim da nije problem do toga da neko narucuje laznim karticama. Evo zasto - ja sam 28.11 narucio robu u vrednosti 140e sa sajta united hobies i sve to uredno platio preko paypala. Oni su prihvatili uplatu i POSLALI mi tu robu 2.12. E sad u cemu je caka. Ja sam 3.12 proverio izvod na bankovnom racunu i tih 140e je jos uvek stajalo tamo. Da sam bio bezobrazan mogao sam da podignem te pare i da ugasim racun. Oni su pare sa mog racuna skinuli tek 4.12 dakle dva dano posto je paket poleteo iz hong konga.
Znaci definitivno da je doslo do neke greske ili kod njih ili na paypalu(sto je manje moguce)

zgrujic

Ja sam cesto vidjao, nakon placanja na drugim mestima, da mi sredstva ostanu rezervisana na racunu i po 7 dana.
Znaci pise staro stanje, pa raspolozivo=staro - rezervisano. To ne znaci da sam mogao da podignem sve pare...

misha

kod nekih firmi je cak praksa da traze potvrdu da je paket primljen, pa tek onda realizuju naplatu.
na ovaj nacin sam kupavao iz amerike (stvari koje doduse nisu vezane za modelarstvo).

zgrujic

Dragi moji,
Upravo sam probao, iz zabave, da porucim nesto sa HobbyCity i na moje veliko iznenadjenje pojavila se i opcija za direktno placanje preko http://www.paymentasia.com! (yay) Mislim da smo ovo cekali! :superman:

Pa, narode sa VisaVirtuon karticama navalite, a prvi koji napravi transakciju mi duguje  (:beer:)

zgrujic