Author Topic: Simulator,stanica,kabal  (Read 10189 times)

Offline saxpg

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1734
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #15 on: December 09, 2010, 09:49:47 PM »
Znaci moze Phoenix, super. Hvala na info!

Offline duca

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #16 on: December 10, 2010, 07:07:21 PM »
narucujem jedan komad.

janko
0644910421

Offline SDmodelar

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 271
    • Moj KP
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #17 on: December 10, 2010, 08:38:02 PM »
Ivane da li radi G5 preko njega?
Uslužna izrada delova od plastike vakumiranjem
Skype:  sdmodelari
http://www.kupujemprodajem.com/31402-1-nikola-djordjevic-svi-oglasi.htm

Offline IVAN3D

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1116
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #18 on: December 10, 2010, 08:53:26 PM »
Ivane da li radi G5 preko njega?

Radi radi s tim da koliko ja znam jos nisu resili multi player ali ostalo fercera bez greske!

 :)aplauz
 ()-()
\\\" Sve sto leti ima nezgodnu osobinu da pada \\\"

ex pseudonijum: GLIDER

Offline duca

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #19 on: December 10, 2010, 11:17:01 PM »
Ako neko bude narucivao moze za mene jedan placam exstra.

janko
0644910421

Offline SDmodelar

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 271
    • Moj KP
Re: Simulator,stanica,kabal
« Reply #20 on: December 10, 2010, 11:22:12 PM »
Ivane da li radi G5 preko njega?

Radi radi s tim da koliko ja znam jos nisu resili multi player ali ostalo fercera bez greske!

 :)aplauz
 ()-()

Ja imam sličan adapter i dobio sam uz njega DVD sa G5 ali nikako ne mogu da ga nateram da radi. Koju ti verziju G5 koristiš?
Uslužna izrada delova od plastike vakumiranjem
Skype:  sdmodelari
http://www.kupujemprodajem.com/31402-1-nikola-djordjevic-svi-oglasi.htm