Kao što rekoh, juče smo se skupili sa svih strana. Neki su leteli, neki "gledili"...
Pre aerodroma prijatno popodne sam proveo sa "gostima" iz Beograda, Milanom (Dišljenkom) i Markom. Uz roštilj, priče i sve ostalo što ide pride, vreme je proletelo i oko pola pet smo krenuli na letenje...
Dišljenko je došao da live vidi Zeroa i Gaborovog P 47 kako lete... Naravno "postarali" smo se da tu bude još zanimljivosti...
Marko je imao "šou program", leteo je u svom stilu i pobrao aplauze prisutnih. Žao mi je što nisam stigao sve da slikam, pogotovo prepravke i ojačanja u modelu.
Moram naglasiti da i DLE 111 radi perfektno, što je najbitnije kod 3D flajanja...
Bravo Markoni, konačno malo pravog 3d-a na Čeneju...
Beli i Pedja su došli iz Šabca...
Gosn. Majlat postaje redovan gost, što je naravno super, a ovaj put je doneo novi model za combat...
Uz lepu izradu, meni se pogotovo svidjaju kombinacije boja.
Naravno, bilo je i "combata" sa Gaborom, a čini mi se da je Laslo bio uspešniji...
Kad sam već spomenuo mog druga iz Bečeja, leteli smo Thunderbolta. Dva starta...
Bolje reći, leteo ga je Gabor, jer sam ja samo poletao i sletao...
Jole je doneo Yak-a...
...a, "pala je i "špijunaža" Markovog Sukhoi-a...
Dišljenkova želja da vidi kako leti Zero, se nažalost nije ostvarila. Golub je doneo model, ali tokom transporta matice u koje se uvrću šrafovi za stezanje krila su ispale iz ležišta i to nismo uspeli da repariramo na terenu... Šteta...
A, što se mene tiče, e šta reći...
Pedeseti jubilarni start se neslavo završio, prilično lošim sletanjem (a, šta drugo) u kojem sam sem iskrivljenog prednjeg trapa uspeo i da probušim trup...
Štift je promenjen na licu mesta i napravljena su potom još dva leta...
...sa boljim sletanjima...
Čekajući uveče Marka da dodje po Milančeta, nas dvojica smo oštećenje časkom reparirali... Malo balze, malo lima, vedering...
Sve u svemu prijatno druženje... Ako vreme dozvoli, iduće subote, sve ponovo...
Uzdravlje
Mirče
P.S. Ja odoh i danas, a i preko nedelje...