Main Menu

Beograd iz vazduha

Started by gizmo, August 23, 2012, 02:57:51 AM

Previous topic - Next topic

gizmo

Nisam dugo nista kacio, pa sam se danas "malo" naterao da proberem i prikazem Beograd iz drugacijeg ugla :)

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

gizmo

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

37.

38.

39.

40.

41.

42.

43.

44.

45.

46.

47.

48.

49.

50.

51.

52.

53.

54.

55.

56.

JLZ

mile

Odlične fotografije, posebno Kalemegdan noću.

(res)

Gabor

Luuuuuudo Dragane, luuuuuudo  (res)   :)aplauz  :jaki:

Gatti.Gatozza

znači ovako se prave razglednice :)

da li si nekad imao probleme sa signalom s obzirom da je grad pun antena, predajnika, svega i svačega?

gizmo

Imao sam u Sarajevu kada je okto proletao izmedju dva zvonika katolicke katedrale. Odjednom je poceo da se okrece u levo i u tih par trenutaka (kao vecnost) nije uopste reagovao na komande.
Svom srecom nastavio je uzlaznom putanjom i izasao iz te potpune blokade signala koju su stvarali bakarni krovovi.
Druga frcna situacija se desila u Tirani na nekom snimanju. Bilo je "ajde idi jos malo unazad i u visinu" i kad je okto poceo da odlazi u stranu i ne reaguje na komande cuo sam "u jbt, pa ovo je Ruska ambasada iza nas!"  ") :sljus

nedbojsa

KAd ima smetnje kod ruske, šta li bi radio iznad američke? Možda bi reagovao i njihov PVO?
Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

dejanxx

marko

WARNING:intentional straight and level flight prohibited!

tibeteagle

I moja duša glasa za  sliku sa gugom gugom.   2eaa  A 8. slika je prava umetnička fotografija iz aspekta sadržaja.  1ee Ma sve su dobre  (thumb)

GILE

Hvala sto si ovo podelio sa nama. Stvarno su fenomenalne   1ee
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

Kocha

Bravo najbolji!

FENOMENALNO!!!

ivanmagd

Da zivimo negde u 1950 i 60 tim godinama ovaj topik bi verovatno izgledao ovako

http://unkool.wordpress.com/2009/03/14/slike-starog-beograda-deo-drugi/