Main Menu

HK helikopter - kupovina

Started by batans, February 07, 2013, 10:31:48 PM

Previous topic - Next topic

batans

Hocu da kupim  HK-450GT Pro 3D Belt-Drive Helicopter Kit u Hobby Kingu. Iznenadio sam se kada mi je pri kraju procesa placanja stigla poruka da je paket velicine 1200 x 400 mm i da se tako veliki paketi ne salju u Srbiju. Pokusao sam u HK u Nemackoj i isti odgovor.
          Je li je neko skoro kupovao helikopter u Hobby Kingu i u tome uspeo. Da li postoji neki nacin, "trik" da se kupovina i slanje za Srbiju ipak obavi.
                                                                           Unapred se zahvaljujem.  Bata Stepanovic

djbojan

Ja sam sinoc imao isti problem, kupovao sam http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__33295__Phantom_FPV_Flying_Wing_EPO_Airplane_1550mm_PNF_.html

i kazu kutija je veca nego sto nasa posta prihvata, i to za celih 32mm  :sljus   Ja PRSO !!!

I gledam promenim zemlju, i moze kod rumuna, moze kod madjara i na kraju ajde posaljem kod drugara u sloveniju, eeej srbijo zemljo!

Tako da ne verujem da moze, osim da kontaktiras direkt HK support , ali ne verujem da ce skoro odgovoriti jer je kod chineza pocela NEY YEAR, i svi festivali koji ih prate   oo))

matic

Ja sam kupio HK-450TT PRO V2 3D Torque-Tube Helicopter Kit (Align T-Rex Compat.)
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=25193
i jos neke stvari da bude 1999g i cekam da mi posalju trebalo bi sutra
Poruka je
Order Messages;
No notes
- Auth By:Benedicto
JIT Picked in BackWarehouse @Feb 7 2013 8:28AM
Pa pretpostavljam da ce poslati

mirce

Vidite sa Vladimirom iz RC Srbije, možda on može da vam završi nešto u Rumuniji, ako kažete da može da se šalje u Rumuniju...

Viper

Uz helija uzmite neku sitnicu i probajte...obicno upali...

batans

Resen problem. Viper, bas tako. Narucio sam prvo Boom, par rezervnih krakova, odmah je izasla poruka da ce kutija biti vecih dimenzija, zatim sam helikopter i sve je proslo glatko.

JLZ

Hajde da se nadovezem...

Pokusao sam pre par dana iz njihovog Nemackog skladista da narucim bateriju i nije moglo.
Izbaci poruku da sam van dimenzija i tezine

Pisao sam podrsci, ali kao i da nisam. Dobio sam neke nebulozne odgovore.

Da li je neko narucivao iz HobbyKingovog DE skladista?

Gatti.Gatozza

ja sam iz HK DE probao da poručim baterije, nisam uspeo. posle sam probao neke druge stvari i isto. svaki put dobijem odgovor da je paket preveliki, iako paket za 3S 2200 Mah baterije nije ni blizu dimenzijama koje su navedene u tabeli.

zajko

Da, ali ne isporuka za Srbiju, kad je isporuka Nemacka radi...
RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

Anakin

I ja sam par puta gledao koliko bi izaslo slanje iz DE skladista i dobijao poruku da u Srbiju ne salju iz DE.
And this, ladies and gentlemen, is the very first Fokker airplane built in the world. The Dutch call it the mother Fokker.
â€" Custodian at the Aviodome aviation museum, Schiphol airport Amsterdam.

An old pilot is one who can remember when flying was dangerous and sex was safe.

JLZ

Evo sta su meni Kinezi rekli:

QuoteSorry for the inconvenience. Every shipping method has its own size and weight limitation for every county. You should see the available shipping methods during check out.

If there is no shipping method available, which means we can't ship the order to your country. Please then check and remove some of items from the order, and split the order into smaller orders.

"Sve ti rekoh, a nista ti nisam rekao"

djbojan

Ljudi to su kinezi, ne ocekujte previse, glavne stvari vode ameri, glavnu trgovinu,
ali ostalo su sve ograniceni kinezi koje zabole uvo za naš problem.  4e

magic

Za Srbiju salju samo iz International Warehouse.

poz
Veljko

danko

LiPo baterije valjda više ne mogu da se šalju poštom zbog bezbednosnih razloga masa kurira/pošta ih više ne prihvata, tako da je to verovatno razlog odbijanja, a greška koju dobijete van težine/dimenzija je verovatno nega generalna sistemska greška jer nemaju updateovan softver.

JLZ

Ma probao sam i RX koji moze da stane u koverat ili neke srafove...

Ne moze nista iz DE skladista - zakljucak svih nas koji smo probali - hvala!