Imam ja dobar gimbal koji radi ok, ali cu ga prodati jednom momku iz BIH sa sve hexom spremnom za let, a meni trazim resenje za 3 ose, ovaj sto sam naveo gore je super, ali je tezak za moju letelicu. A inace jako je malo gimbala koji su radjeni za GH2-3 , a nije mi jasno sto su ovi iz Rctimera lenji ili u cemu je problem.
Ovo je jako dobro resenje ali je problem sto su te L ruke slabe i ceo aparat se zatrese i zaljulja i za par sekundi odlepi alexmos....
Ja sam preradio roll i pitch osu, jer mi je trebao hitno za neko sniimanje, i sta cu, uzmi i napravi
A jos sam i kontra okrenuo izolator od vibracija, jer nikako nisam uspeo da smirim da se na snimku ne vidi nista.
A resenje je da gimbal visi na gumicama a ne da se sabijaju pri teretu, pogledajte kako je na zenmuse i na drugim uspesnim gimbalima.
Pravicu okto od carbona jer sam planirao da kupim zenmuse, mada cekam da vidim sta ce biti oko skorasnjih par padova sa Wookongovima, a zenmuse ima oko 1300gr i mora da koristi wookong jer bez njega ne radi.
Taj kao sto si ti imao Fenixe, sam prodao jednom momku u novi sad jos negde u julu.