Jakubov dizajn stvarno odlicno deluje, jedan od najboljih, i ja mislim da ce morati da spusti cenu jer je jaka konkurencija i raste, mada da nam je neko ponudio pre samo 2 meseca takav gimbal sa motorima za tih 350eur, tesko ko bi poverovao da nije neki hoax..
Vec je neko postovao ovde ZeroUav gimbal -
ZERO1600搭载三轴云台—在线播放—优酷网,视频高清在线观看Ja imam ovaj stedikem sistem
http://www.dvcity.com/dvshop/FLYCAM-7300-Stabilization-System-with-7-HDMI-LCD-Monitor-Kit.htmlmislim da nece biti tesko da ga preradim da bude sa brushless gimbal-om, ali razmisljam da ima sve 3 ose i da operater sve to nosi, a kamerman da upravlja samim mountom preko rc kontrole koja bi bila prilagodjena na dzojstik a ne na klasicnu rc stanicu. Vec imam takvu glavu za kran ( 2.4ghz bezicno preko dzojstika), a cak i kod krana ima mesta za brushless gimbal, s tim da tu nije potrebna roll stabilizacija vec samo tilt i pan, i to bi bila odlicna stvar, namestis kameru na tacku koju snima, kran operater moze da radi pan kranom a kamera je uvek lock-ovana na izabranu tacku. To je veliki plus jer sad uvek moraju da se jure onaj koji upravlja kranom i onaj koji upravlja glavom krana...