Alex Mos brushless gimbal - sve na jednom mestu

Started by vpilic, March 12, 2013, 06:54:41 PM

Previous topic - Next topic

gizmo

Evo ja za inat i iz patriotizma necu da kupim kopiju Cinestar gimbala sa RCtimer-a vec od Danka  ;namig

Danijel

Evo ponuda za danka ukoliko se ovo moze napraviti a da se kaci za helikopter klase 700 ili 800 ja placam pola para od cene koliko ovo kosta.

sova

Danko:
Ja licni volim nase i smatram da je bolje od kineskog ako nista bar mozes da dobijes savet od naseg coveka sto od kineza jos nisam dobio a mnogo stvari sam kupio od njih!
hvala na objasnjenju o proizvodnji i uprvu si  sto tice cene gotovog proizvoda verovatno kinezi na broju komada imaju nizu cenu!
ex pseudonijum: sova

danko

@Danijel

Ako misliš samo na CF300 Pro gimbal sa servoima (bez picloca) cenim da se to može uklopiti u cifru od 50% originalne cene..

djbojan

djbojan

Zasad radi super, nisam imao vremena da ga probam u vazduhu

djbojan

Uhvatio sam vremena danas da okacim gimbali probam ga na quadu.  Nemam reci, radi perfektno, stim da je duvao solidan vetar sa udarima.  :)aplauz

Ploca pasuje direkt ispod quada, ima i rupe tacno izbusene, sa 4s 4000mah, mislim da ima oko 10minuta leta bez problema,
nisam bas cekao da se oglasi zvucni alarm na 3,7v po celiji.

http://youtu.be/pcasGo5uP2g

Goran Scekic

Svaka cast, ovo ti dobro radi...
I meni stigao gimbal sa plocom iz Rctimera i montirao ga, ali se vidi da treba potpuno naci centar teze, jer su motori slabi, nece da radi ako nije u centru... moram izgleda raditi jos preciznija podesavanja...

Gimbal RCTimer Pg

djbojan

Nije to lose Gorane, sasvim solidno ti radi, ako hoces evo slika sa podesavanjima koja kod mene rade,

stim da sam juce menjao roll i pitch  ose, jer ja imam kopiju plocice koju sam kupio od martinez-a, jer na komandu sa prijemnika stanice, ja sam dobio pomeranje roll ose umesto pitch.

Goran Scekic

Goran Scekic

djbojan

Goran Scekic

Ocigledno da jesam... hvala ti   (spava)

cakra

Gorane, jel si ubacio u taj kontroler hackovan alexmos ili koristis fabricki softwer?

Mislim da taj kontroler sa rctimera nece  moci tako da radi  (nene), posto je to nemacka verzija sa nemacikm softwerom...osim ako kinezi nisu ubacili hackovani alexmos...sumnjam...mada ko ce ga znati :).

Posalji mu Bojane alexmos hex, nek ga ubaci u kontroler pa nek proba tako :)...

djbojan

Mislim da on nema cime da ga ubaci u atmegu,  sta kazes gorane ?