Main Menu

Mustang

Started by Belja kv, March 27, 2013, 08:38:01 PM

Previous topic - Next topic

Belja kv

Moja nova devojka :hehe

Pozdrav

Ljuba kv

(:sok:) (:sok:) (:sok:)
oo)) oo)) oo))
SUPER  IZGLEDA   (<--)

firebird

Wauuuu....stvarno je prelep...... (res)

cuo sam ja za ovog Mustanga od dva decaka iz Kragujevca sto su pre par dana bili do tebe  0e

aerofly

Hocu I ja jednu ovakvu cicu  ;namig (:sok:) a inace model je super  :)aplauz

Ikarus

Ccccc.... Ptico, pa ti stvarno ne umes da cuvas tajnu.... (kush) Sala na stranu, Mustang je prva liga... (pijemo)

Belja kv

Hvala

Da stigne baterija za prijemnik,pa da je poceramo.Motor je MAGNUM XL razradio Sale(hvala ljubavi)
servo motori FUTABA S 3003,model HANGAR 9.

Pozdrav... ()-()

srdjan012

Vec duze vreme Mustang mi zapao za oko i jako razmisljam da krenem u izradu jednog modela. Mogu samo da kazem eeekstra izgleda. Sve pohvale sa moje strane :)  (pijemo)

nedbojsa

Bogami eskadrilu Mustanga ima da napravimo.
Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

saxpg

Ima li neko da mi posalje planove za Mustang?
Ja bi ih pripremio za laser pa poslao jos kome treba.

Gatti.Gatozza

saxpg, onda bi me bacio u problem da li da pravim katanu ili mustanga.

Ljuba kv

Danas je i Mustang poleteo oo)).

RC Mustang

disljenko

Cestitam na uspesnom prvom letu, zelim ti da se nauzivas letici taj model i da ti traje bar kao i alpha :D. Sve najbolje !!!

nedbojsa

To Beljo majstore, neka te lepo služi nova ptica u jatu!
Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

Belja kv

Hvala drugari,leti za sve pare :_D

Pozdrav...