Ovaj avion sam ja kao nešto započeo u neko gluvo doba noći da sastavljam, bila zima i dosada, pre godinu+ dana…kao natenane… U toku istog dana sam na stolu razvrteo malo novi Saito 1.00 sa jedno 1.5 lit goriva…. Dal zbog umora ili piva, ne gledajuci previše u uputstvo, a donje krilo je zbog fabričkih rupa za trap mali tricky, normalno zalepim epoxy-jem.. ali naopako…
Sutradan kao da spojim trup i krila, kad ono trapovi na gore u vis
.. Popizdim uzmem testeru i udri po krilu-ima, zarotiran za 180, malo platna i udri opet epoxy… ostavim da se susi od tada do pre 7 dana
nekako nisam imao volje za dalje, sve sutra.. sutra.. dok nisam lično upoznao čika Savu, došao nam u goste.. stavi u auto sve te delove motor i sve što je bilo na gomili, a valjda je sve bilo (sem nalepnica)….
Kad jutros, stiže PM od čika Save … ReadyToFly… Fale nalepnice !!!
Jes mu malo motor jaci nego što Kyosho navodi u Uputstvu (0.72 4/stoke), ali kažu od viška glava ne bole….
Očekujem da ovaj avion i Mitchel B-25 (Hangar9) takodje ReadyToFly, slete za 1.maj u Malu Ivanci na Maiden Flight… B-25 će imati 2 razradjena Saito 0.72,
a onda na doradu kod čika Save Sandowner F1 size 150 (samo da se malo doradi carb, pritisak iz kabine, na novom Zenoah 38), da se zameni trup na manjem Sundowneru size 60, taj je leteo, neverovatno brzo i lepo, ima na sebi Rossi sa rezonatorom, ali je Pilot nešto bio emotivno nesredjen
pa je imao sletanje u punoj brzini na nos… i F-22 Raptor, koji je takodje odlično i brzo leteo sa rezonatorom, ali nakon 3 godine nedovoljnog briskanja nakon leta sva se drvenarija napila goriva
i prilikom jednog prinudnog sletanja se trup raspao, a stigao novi trup u lepšoj sivoj boji, a krila belo/crvena, tako da će biti ko ciganka, osim ako čika Sava ne presvuče krila recimo u crno/belo…
Da nema čika Save, ko zna koliko bi to tako stajalo, a sad flota osposobljena za letenje, biće tu, verovatno, nadam se ne odmah i lupanja, tako da igranka bez prestanka…
Rekao bi čovek "zlatne ruke ima"… znanja-iskustvo i volje…
…