Ovako,sto se mene tice,ne bih ja na pocetku pravio avion,vec bih ga kupio kako mi je Zajko predlozio,ali ujak je hteo da gradimo,eto dopao nam se MIG29 pa ga napravili,nije tesko napraviti pa nismo hteli da rizikujemo,elektronika je ostala neostecena.
@mariomdw nemoj vise ovde da pricas da pljujem po avionima i pravis dramu,kazi mi molim te koji aeroprofil koristis kod aviona?Cinjenice su to druze moj
na FlyFreak-u pojedinci su mi pisali:,,snimi crash,,ovo nema nikada da poleti" sad se stavi na moje mesto ako to uopste i mozes i zamisli kako je meni bilo,bukvalno sam protiv svih,ali navikao sam.
Zeleo bih samo da se zahvalim pre svega Zajku,ne samo zbog toga sto mi je poklonio model nego sto covek stvarno zna sta radi.
Kad ste me povukli za jezik nastavicu sa pisanjem,pre nego sto sam dobio novac morao sam za 2 dana da proucim sve o ESC-ovima,bateriji,motorima i donesem odluku sta cemo i kako cemo sa ujakom,sta mislite,da sam rekao ,,ajde da kupimo avion" sta bi ujak pomislio,i da li bi njemu bilo drago posto je zeleo da sazna nesto vise o tom hobiju?Slazem se da pocetnik treba da kupi avion,ali je cilj modelarstva gradnja sto i sama rec kaze (koliko ja znam).
Kada sam procitao malo vise na forumu i o svemu tome,saznao,imao volju kao i uvek ali i malo straha pa resih da se prijavim i postavim topic da vidim sta ce ostali reci,bio sam zacudjen koliko su ljudi bili brzi (hvala svima).
Najvise se kajem zbog toga sto sam pomislio da postoje ljudi koji stvarno vole ovaj hobi,znaci ljudi koji su sanjari,pa sam zbog svoje naivnosti ispao budala,pa jos i kriv,ranije sam ,,smarao" ljude po Fejsbuku trazio pomoc,bukvalno molio za pomoc,pa sam zbog toga ispao jos veca budala!!!
Oduvek volim avione,sanjam ih,obozavam letenje,nisam rasplaz koji ima 500e u stek pa ne zna sta ce sa njima,ovde se borim sa svima (Doljevac) jer se ni sa kim ne razumem,na svaki prvi let dobijam negativne komentare,da sam glup da se igram,cak zamalo ovde da budem prozvan da sam ,,gej" jer sam imao nick ,,homie" sto znaci ortak a ne ,,pederko",i sliku Sheldona ne kao coveka nego kao lika ako uopste razumete,nemam snage da se raspravljam.
Najvise sto mrzim kod coveka je osobina koju ne znam kako da nazovem,ali sam imao prilike da se sa njom susretnem,to je ono kad dodje neki lik iz inostranstva pa ti servira neke izraze a ti ga gledas cudno,mislis da je pametan,a on ih jedino tebi servira da bi ispao faca jer nema kome drugom,pokusava da te ponizi,to mozete da vidite bilo gde,idite pricajte svinjama reci na engleskom pa budite face.
Svaka cast onima koji stvarno pomazu,koji su dobri ljudi,necu sada pisati jer se ne ljutim ni na koga,svi su mi pomogli i ne zelim da ostanem ,,lose" upamcen.
Nego da nastavimo,okej pogresio sam,napravio avion koji nije trebalo,preskocio simulator i srusio 3 aviona,od kojih je jedan vec popravljen i ceka elisu za poletanje.
Trenutno guram u skoli,idem po svim takmicenjima da dobijem stipendiju i ulozim u hobi,kad kazem ovde da sam motor platio 20e,sta mislite sta ljudi misle o meni?Ali opet idem dalje,da nije bilo ujaka,ne bih nikada bio na forumu,srecom vec 4 godine ja se mucim da dodjem do elektronike,eto me uspeo sam,sad imam cak i vise zahvaljujuci Zajku.
Vise gledam da iskoristim mozak da dodjem do svog cilja,radim po netu da bih mogao da piustim sebi neke stvari,u kuci se ima normalno za zivot ali ne i za razbacivanje!
ETO,DOZVOLJAVAM SVIMA NEKA BUDU FACE I PAMETNJAKOVICI,NEKA PRICAJU KAKO SU ISPALI U PRAVU,SIGURNO CETE TAKO USPETI U ZIVOTU I SVE CE VAM BITI LEPO!!!