Pozdrav kolege modelari !
Godinama se bavim modelarstvom ali kao i vas ova tehnoloska revolucia navukla me na FPV letenje, pa me zanima, letite li vi to sto pravite
Gde?
Ja sa nekolicinom prijatelja letim svaki dan i imam lepu poziciju koja nije u tri lepe vec na Novom Beogradu.
Pa ovom prilikom pozivam sve zaunteresovane da nam se pridruze.
Za svakodnevna druzenja kontaktirajte moj broj 0649088086, a mozete nas kntaktirati i preko FB strane:
https://www.facebook.com/xdroners/Takodje bi voleli da se povezemo sa svim FPV fanovima i ove godine organizujemo promotivna a mozda ako skupimo dozvole i zvanicna nacionalna takmicenja.
Spominjete u postovima, uvoznika, organizatora FPV takmicenja, pa bi voleo da i sa njim stupim u kontakt ako je to moguce.
Osim sto smo osnovali Udruzenje xDroners, kako bi sacuvali sveto modelarstvo, legitimizirali nase bavljenje ovim hobijem i okupili na jednoj zdravoj osnovi sve koji se bave ovim hobijem na jednom mestu. Sve to u smislu legitimnog pretstavljanja u javnosti, promocije FPV trka kao sporta, lobiranja u institucijama bitnim za nas opstanak na nebu, prikupljanja sponzora za pretstojece manifestacije, organizovanja istih i na taj nacin kod opste populacije a i pogotovo omladine stvorimo zdravu bazu za razvoj ovog sporta.
Samo svi zajedno i odgovorno mozemo da da budemo pioniri ove globalne revolucije dronova kod nas.
Osim ovih idealistickih poriva, planiramo ili se bavimo i projektovanjem, proizvodnjom i servisiranjem svih vrsta RC modela, pruzamo usluge konsultacije, pripreme i izrade projek vezanih za primenu dronova u svim sverama privrede i drustva, u planu nam je i on-line radnja sa mnogo popularnijim cenam od dosadasnjih na nasem trzistu, on-line podrska i video radionice....
Za sad toliko a do tada, ja odo sa burazerom da letim !