Ovi frejmovi koje sam ti ja postavio su klasa 210 a razlikuju se po tome što veće propelere od 5 inča ne mogu da nose.
250 klasa može da nosi 6 inča propelere ali ne svi. Za 6 inča propelere već ti trebaju i jači esc-ovi.... Dalje to ide u malo skuplje varijante.
Obrni okreni ako počinješ tek nemoj odmah pucati na najskuplje i najbrže.
Motori koji sam ti preporučio su jako dobri motori za te novce i velika većina ljudi ih koristi.
I ovi koje si ti mislio su odlični ali ovo su noviji mnogo bolji, lakši i efikasniji.
Frejmovi ovi koje sam ti preporučio lično ih imam i izdržali su da ti ne pričam kakve padove i nijednom ni dlaka ne fali.
Što je jako bitno jer ako nešto slomiš ma koliko jeftino platio i koliko je jeftin rezervni deo moraš da čekaš da dođe novi a to zna i da potraje. Na ovima nema greške.
Kao početak za učenje FPV-a poreporučujem thiny whoop-a u varijati koju ja imam posebno ako si baš početnik jer ako skršiš ovo što nameravaš da napraviš znaće da boli po džepu, a ovde bukvalno ni propeler ne može da se pokida.
Neuništiv mali quad za po kući kada je loše vreme a i za vežbanje prstiju i učenje FPV letenja.
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,15562.15.html