Videćeš kako dobro leti prvim dodavanjem gasa.
Koji su ti esc-ovi ?(rockstar ili dys, bitno je da budu belheli-s)
Ja imam dys xs20a nisu sa podrškom za dshot ali sam odlemio kondenzatore i omogućio dshot300
Mogu samo da kažem da lično nisam primetio razliku između multishot i dshot 300 osim da kod dshot-a nema kalibracije esc-ove i nekih sitnih nebitnih stvari.
koji fc f4 ili f3?
I koj osd? ostalo vidim na slici šta je....
Ono što me fascinira kod ovih fc-ova jeste što mogu da se koriste kao usb link uređaji za felšovanje koječega počevši od osd-a do esc-ova... Sve može da se uradi preko uart portova na fc-u. meni je skoro zabagovao osd na matek PDB ploči nije hteo da blinka kada je baterija prazna ali je pokazivao pravilnu voltažu. uspeo sam da ga isflešujem preko fc-a najopuštenije na noviji firmware i radi ko sat.
obavezno na tu matek ploču odnosno PDB stavi taj kondenzator koji je dobijen sa njom čisto sigurnosti radi da ti se ne bi desilo recimo sa nekom koponentno isto kao i meni sa OSD-om....
Meni treba da stigne buzzer koji je malo veći i glasniji od tog malog pa ću da prenesem iskustva sa njim jer su ti mali buzzeri dosta tihi posebno ako je u travi i treba da nađeš quad a ima buke u okolini. jako teško se čuju.