quote author=cakra link=topic=13414.msg96505#msg96505 date=1421659056]
Hehe...ima nas raznih...mada realno, ne bih ja bas toliko kritikovao DJI...
Ruku na srce-vecina vas profesionalaca koristi WKM ili A2, pa cak i nazu za svoj posao.
Ne mozes ocekivati da neki proizvod radi kako treba da radi bez nekog osnovnog predznanja o samom proizvodu i sl.
Nema sanse da covek predvidi sta ce sve krajnji korisnik da proba ili uradi, otuda i one idiotske smernice na proizvodima tipa:
do not eat, swallow...bla bla i ko zna sta jos
...
Vec sam negde napisao-Dji je multirotor tehnologiju preneo na siroke mase...plug and play...SVAKO ko ima malo vise evrica, moze da kupi GOTOV sistem koji ce da koristi i leti i apsolutni pocetnik-koji nikad nije ni pipnuo rc stanicu.
Pre toga si morao da zagrejes lemilicu, da malo-mnogo citas i cackas po raznim home made flight kontrolerima, podesavas, isprobavas...i svasta naucis a pre svega naucis da postujes letilicu, vreme koje si ulozio u nju... a u medjuvremenu naucis i da je koristis i da letis ako vec nisi nikad koristio rc sisteme.
E to, svakom instant fantom/inspire pilotu fali...i falice dok ne prodje vreme i dok se sa tim fantomom posteno ne naleti...malo cacka i popravlja
Od s800 koji je prvi nudio rastavljivost, preko fantoma, s900/s1000 pa do inspirea DJI postavlja nove standarde i resenja koje posle ostali kopiraju...i za to im skidam kapu.
Ne, nemam nista od DJI proizvoda...
...niti imam neku zelju da sebi priustim nesto od dji (iskreno ne bih ni mogao-finansijski
) ali na trzistu u zadnje vreme ima toliko extra opensource resenja, a i resenja ostalih firmi da covek vec ne zna odakle da pocne...pa se ni ne osvrcem za dji...
[/quote]