Main Menu

Molim za pomoc!

Started by batans, March 18, 2015, 02:46:01 PM

Previous topic - Next topic

batans

Da potrebna mi je pomoc.  Zamolio bih sve modelare Srbije koji u svojim mestima imaju sportske aerodrome koji su u funkciji i koji "lice" na sportski aerodrom da pomognu. Ta pomoc je u vidu fotografija, po mogucstvu sto reprezentativnijih, sredjen aerodrom, avioni, modelari, skupovi....
         Mi modelari u Novom Sadu imamo srecu ali smo i u neprilici. Prelep, veliki aerodrom, ali mrtav. Da nema nas par modelara, tamo sem poljskih miseva ne bi bilo nikoga. Nije pouzadan podatak, ali koliko sam cuo velikoj vecini aviona je istekao "resurs". Mislim da aero klub Novi Sad vise nema pilota sa pilotskom dozvolom. Tamo koliko znam postoji jedan-jedini zaposlseni, Gene, avio mehanicar koji je tu jer dobija besplatno stanovanje u jednom od objekata na aerodromu. A okolo vukovi, kako bi slatko preorali tih 2 x 0.4 km i posadili kukuruz.
          Ja sam od skora penzionisani poslenik TV Novi Sad. Jos uvek tamo po hodnicima odzvanja moj glas. Ideja mi je da u jednoj posebnoj emisiji (a mogu je inicirati) pokazem kako sporstki aerodromi u Srbiji mogu ziveti i raditi a da mi ovde u Novom Sadu nemamo  taj iskorak prema onome sto smo nasledili i da oni koji bi to mogli da pomere neznaju sta je to, kako to drugde  izgleda i kako rade takvi aerodromi.
          Pomoc, pomoc bi bile fotografije vasih aerodroma, ne moraju biti od juce, proslogodisnja sezona, sve one slike koje su vam drage i koje vam se dopadaju. Koliko god da ih dobijem odnecu ih u TV Novi Sad a onda kod "gradskih otaca". Nadam se da cemo bar nesto uciniti za Cenejski aerodrom koji nikoga a da je bio ovde nije ostavio ravnodusnim.

Pozdrav svim modelarima, Bata Stepanovic.

p.s. ocekujem fotografije na: b.stepanovic@beotel.net