Main Menu

PW-RC.com

Started by pnedic, July 16, 2015, 11:41:43 PM

Previous topic - Next topic

pnedic

Moram da pohvalim site iz naslova teme. Nema neki veliki izbor ali ja sam tu nasao deo koji mi uz jedrilicu iz HK nije stigao (terminezoni za ASW28). Slucajno sam nabasao na ovaj site (googlajuci) i videh da tu imaju kao rezervi deo. Razlog sto ih pohvaljujem je sledeci: platio sam preko paypal-a 10.07, paket je stigao kod mene danas 16.07 - nepunih 6 dana. Iz Hong Konga je stiglo. Neznam da li mi je ikada iz Kine (Hong Konga) stiglo nesto tako brzo (ukljucujuci e-Bay). ULTRAFAST !!! Istina paket nije neka velika vrednost ali je bio kabast (otprilike A4 format)

Jos jedan razlog moje pohvale ovom linku: da bih kupio od njih morao sam da se registrujem. Kad sam krenuo u proces registracije, ustanovio sam da u listi drzava nema Srbije i nisam mogao da kompletiram proces registracije, kao ni upisa delivery adrese. Elem, nisam bio lenj vec sam napisao pismo njima (u kontakt formi na site-u) rekavsi da hocu da se registrujem ali nema Srbije u listi i zelim da kupim nesto od njih. NAREDNOG dana mi stigao povratni mail sa recenicom: sada mozete da se registrujete. I stvarno, Srbija se nasla u listi drzava. Ja se registrovah, platih i eto, da ne povaljam gore napisano.

Uzgred HobbyKing gde sam digo frku i neki RMA, jos uvek filozofira i procesira moju primedbu. Sigurno cu i od njih dobiti isto ovo, samo ko zna kad.

Toliko o tome da zapadni svet i Kinezi izlistavaju Srbiju i nece da posluju sa nama, jer smo kako neki kazu nikakvo trziste.

Dakle, za zainteresovane: www.pw-rc.com