.....
Da li se neko od letaca prijavio za ispit do sada?
....
Moze neka anketa ?
Ja sam se prijavio za ispit, trebalo bi krajem ovog meseca da polazem. Koji ce ti anketa, i zasto ?
Jos mi ne pada na pamet da krenem u registraciju modela iz par razloga: nemam para za to, ne postoji adekvatna polisa osiguranja za modele (namece se nesto sto nema veze sa modelima). U sistini cekam da vidim hoce li se nesto promeniti po pitanju registracije, a mislim da se stvari ipak krecu na bolje.
Poslao sam sve sto je trebalo za prijavu ispita, jos uvek nisam dobio ni abera od istih ?
Ni da li su primili meil, ni da li treba da posaljem neku dopunu, nista.
Sto se tice registracije, spemio sam pare za registraciju + notara. Za osiguranje ne dam iz principa.
6000 dinara za godinu, za nesto sto je tesko 850gr. Za nesto zbog cega treba da molim telo za koordinaciju alociranog prostora, citaj livadu..
Rekose u jednoj kuci da se strpim i da verovatno nece morati da se placa osiguranje za spotsko letenje i za letelice do 20kg.
Ajd da vidimo , da li ce biti bolje.
Kao sto svaka vlast obeceava da ce biti bolje i tako mi prodje zivot u ovoj u*ranoj d*zavi,
u kojoj uspesni ne dobijaju medisjki prostor, za razliku od svog sljama drustva.. I jos im se placa za nastup.