Main Menu

Head Hunter !!! Slake u Germany WEATRONIC !

Started by zajko, November 05, 2015, 01:17:19 PM

Previous topic - Next topic

zajko

Quote from: Viper on November 06, 2015, 11:18:05 PM
Ja iskreno ne vidim nista lose u tome da ljudi komentarisu, i bas ne razumem ovakvu reakciju ali dobro.
Svaka cast tebi Zajko sto si uopste postavio temu, i podelio sa nama ovako nesto. Neko ce imati srece, neko ne...

Ali u principu, sta moze da se prica ovde na ovu temu  sem da se ljudi iscudjavaju, nasmeju, pohvale, pozale i ne znam sta?

Svi bre nesto nadrndani na ovom forumu...

Lazare, izvini ako si me pogresno shvatio! Nista lose nisam mislio. Hteo sam da kazem uglavnom ovo sto je Zajko napisao ali u 2 reci, ljudi traze to sto traze i oni postavljaju uslove,dok ne nadju to sto traze.
Ali najbolje da si cutim:)

Kako da ti kazem, nema sta da se prica ovde na ovom forumu na ovu temu.. prvo ovo uopste nije tema za razradu, ovo je poziv na konkurs...Pa ko voli i moze nek Izvoli...
Sta tu ima da se razradjuje i komentarise, da se pohvalimo kako smo mi jaci strunjaci od trazenih i kako oni ne mogu nas da plate tiloko koliko mi znamo i umemo, ili zasto traze 3 u 1, ili vec !????

Izgleda, da sam ja jedini krivac za ovu razradu ili sto sam to uopste ovde i preneo, ili sto nisam stavio pod "Mala Ivanca" gde mozete da pogledate i NE MOZETE da komentariste... Mudri su admini  :)aplauz, ponudi to sto imas i nema komentara, zaista tako mislim ! 
Takav smo narod, sve volimo da zapljunemo, iz dokolice !
Necu odustati i za ubuduce, ali na nekom mestu gde su kometari onemoguceni, jer su u vecini slucajeva sa losom namerom i bezvredni...

Ovakve rasprave su besmislene... to je valjda jednostavno tako

()-()
RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

zajko

Evo mali izveštaj o jedinom kandidatu sa nasih prostra... neću pominjati ime ali dečko je iz Kragujevca (mislim da je dečko, ne znam godište)

- Jutros sam dobio od njega email, gde mi prenosi da je dobio email gde ga obaveštavaju da je pristiglo puno prijava na konkurs i da bude malo strpljiv, da će ga obavestavati o daljem postupuku... Kaze kandidat Xxxx "ovo već deluje jako ozbiljno" LEPO  ;namig

- Danas oko 17 h, otprilike, stiže novi email od našeg kandidata Xxxx, koji mi je prosledio u celosti, gde odredjeni Manager za ove potrebe, kaže citiram: Copy/Paste

"Hello Xxxxx,

after talking to my colleagues your documents look very interesting. We
love to keep everything easy and uncomplicated. Therefore we would like
to meet you personally. Please tell us two possible dates when you could
join us in Wildau. We are looking forward to see you.

Best regards
Yyyy"

Što bi se negde reklo, da se nas kandidat iz SRB dobro predstavio i da je prošao prvu selekciju, što bi se reklo ulazi u FINALE ! :)aplauz
         *MNOGO LEPO*

Nakon mojih čestitki, emailom, za prolaz u prvi krug, usledilo je retoričko pitanje, forme radi, IDEŠ Normalno-Naravno !?

Malopre je stigao odgovor "Svakako, treba odigrati pametno i sigurno... Tamo sam otprilike sredinom sledeće nedelje, samo da ugovorim detalje sa mojima, imali su plan da me šalju"  oo)) :jaki:    *LEPO U P.M*

Ovo sam ovde podelio sa Vama, da ove "dušebrižne i zlurade BABE", koje su imale neke zlurade i bezvezne komentare na konkurs, budu mirne i spokojne, jer je naš kandidat na ovom konkursu kao što i sami vidite prošao selekciju i ušao u Finale !
Dopala se ponuda njemu, ON se dopao njima, za sve svojim kvalifikacija i CV-ijem, kao što negde rekoh, dečko ili keva peglaju kosulje za put u Germany...

Budimo normalni, poželimo iskreno našem kandidatu PUNO SREĆE I USPEHA, da dobije i u Finalu !

Anakin

Zajko, svaka tebi cast na volji da bar jednom coveku pomognes da pronadje posao. Naravno, svaka cas i Xxxxx kandidatu sa zeljom da dobije posao. Sto se tice filozofa/komentatora, toga ce u Srba uvek biti, makar komentari bili potpuno nesuvisli i bespotrebni.

(pijemo)
And this, ladies and gentlemen, is the very first Fokker airplane built in the world. The Dutch call it the mother Fokker.
â€" Custodian at the Aviodome aviation museum, Schiphol airport Amsterdam.

An old pilot is one who can remember when flying was dangerous and sex was safe.

GILE

Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

banbo

Make things as simple as possible, but not simpler.

sova

Ajde neka jos neko spoji ljubav,hobi i posao u jedno sve cestitke i drzimo palceve da bude bas on taj u finalu!!!
ex pseudonijum: sova

firebird

Evo da objavim srecan zavrsetak price   :)aplauz , nas decko je primljen  (res) ()-()  26aa

Kada je ugledao oglas rece mi " Brate, ovo je posao mojih snova..."  i bas mi je drago da su nemci njega odabrali.

Pohvale i za Zajka koji je onogucio jednom nasem coveku da se ostvari u poslu koji voli..

Jos jednom cestitke  (pijemo)

zajko

rajker

:)aplauz :)aplauz :)aplauz a i Zajku  (res)
Nije sramota učiti !!!

vladasimon

azoran

Svaka cast,Zajko ispunio se jednom klincu snove -bravo ()-()

zajko

Nije klinac, i ja sam mislio u startu ... ozibljan čovek 30++ ... spreman za ženidbu  :sljus
()-()

firebird

I magistar računarskih nauka i elektronskog inženjeringa,programer...  :mhm

Odavno ima želju i baš je počeo da projektuje-razvija sopstveni RC kontroler   (res) , što je ja mislim i bila najjača karta da se odluče baš za njega... Dakle čovek ima ideju u glavi a ovaj posao je iskočio k'o kec na deset...

Inače je član ovog foruma pa ako želi neka se predstavi sam.