Main Menu

slobodan izbor jedrilice

Started by dejan_ts, December 07, 2015, 03:10:28 AM

Previous topic - Next topic

dejan_ts

terminezoni tj vingletice pa pravljenje flapsova i elerona ,hteo sam prvo da napravim od punog pa nesto nije krenulo kako treba pa sam ipak konstruktivno uradio

dejan_ts

i ovako nekako trebaju krila da izgledaju

misha

dejan_ts

pticica ali polako prerasta u pticurinu  (:sok:)

milomirts

mess with the best,die like a rest

dejan_ts

Nesto slicno bi trebalo da izgleda ,nije za ovaj trup ali cisto forme da se vidi

stevapn

dejan_ts

Ali ne sa ovim trupom,za nju je tek trup u procesu,bile su pale par greski ali da se nanovo odradit,cekam ovih dana da mi stigne pozitiv model pa da nastavim dalje sa radovima

shimano

svaka čast, ovo je umetnost.  (pijemo)

Goran-Le

Lepo,lepo svaka cast druze  :)aplauz  ()-()

nedbojsa

Danas smo svratili do Dejana i baciili pogled na jedrilicu tj. krila... Toliko impresivno izgledaju, izrada na vrhunskom nivou, krilo od 1,8m a teško tek nešto preko 200gr. Tako da je već u ovoj fazi izrade pala nardžbina za par narednih modela.
Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

sasa

Upoznao sam puno modelara u našoj zemlji,ali Žarin je među najboljima...
Ono danas što smo videli kod njega je perverzija  (:sok:) (:sok:) (:sok:)
:)aplauz :)aplauz :)aplauz :)aplauz :)aplauz
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

dejan_ts

hmmmmmmm, mislim da je perverzija ono kad se neka ribica od 25- 26 god skine pa ti pridje pa ti neshto raducka tamo amo a ti ne znash gde cesh od muke ,a pada ti na um sve i svashta ,to je perverzija

ovo je samo volja samog mene i na neki nacin iskazujem preko ovih mojih radova ,slazem se da je pedantno i prefinjeno ali sta da se radi takav sam  za ovaj hobi  ()-() (<--) (res)

uzdravlje i dobro mi dosli uvek u posetu ,

hvala na pohvalama

vule

dejan_ts

e sto se cekalo cekalo se sad je vreme da se nastave radovi na trupo ,kao sto sam rekao ,bilesu koje kakve greske u samom programiranju mashine ali to se da otkloniti i model stvoriti
,radilo se nije da se nije radilo a slike ce vam pokazati kako je to ispalo