Main Menu

PAYPAL

Started by panther, July 07, 2008, 10:12:18 AM

Previous topic - Next topic

pnedic

OK, ubedili ste me  ()-()

matic

Moze pomoc

Narucivao sam neke stvari sa banggood-a i posle nekog vremena nisu mi poslali jer nije bilo na stanju, trazio sam refund i banggood je uplatio na paypalu pise da su mi uplatili na racun pare a na racunu nemam tih para.
Sta bi trebalo da uradim dalje
[attach=1]

pnedic

Pisi paypall u. Verovatno treba da prodje par dana da legnu pare.

I trebalo je da kontaktiras prodavca prvo a ne paypall. Svi ti prodavci, ili bar vecina nekim slb kanalima vracaju pare pre paypalla, jer izgleda imaju neke penale kad povrat novca ide preko paypalla. Kod mene je bar jedan jedini put bilo tako, i prodavac mi vratio pare u sekundi (leglo na racun), uz izvinjenje i molbu da ne prijavljujem nista paypallu, sto sam naravno ispostovao.

penzes

Imao sam i ja takav slucaj , kad refundiras  treba da ti paypall  prebaci nazad na  racun ako se dobro secam nekih 10-12 dana, bar meni tako bio

matic

Banggood je ponistio naarudzbu i 2 dana nista od para zato sam kontaktirao paypal.

bjanko

Meni je licno Bangood najlosiji sajt , govorim iz mog licnog iskustva najvise sam imao problema sa njima i vise nista ne porucujem od njih to je moje licno iskustvo.Jednom sam nesto porucio pa sam dobio obavestenje da nemaju trenutno na stanju pa sam trazio povracaj novca ali to je trajalo dugo, dugo dosta mejlova i poruka i rekao sam vise nista od njih iako imaju povoljne cene ali ,a ovi ostali su Ok sa Hoby kinga sve sto sam porucio mi je stizalo bez ikakvih problema nisam imao sa njima ni najmanji problem