Main Menu

ASW28 medj' kukuruzom

Started by pnedic, August 29, 2017, 12:40:12 PM

Previous topic - Next topic

pnedic

U proslu nedelju sam se zadesio u selu u Vojvodini. Tu sam se prvi put susreo sa ovim prelepim hobijem, i steko prva saznanja o tome. Uvek kada odem tamo, ponesem neki model sa sobom.
Ovaj put je bila jedrilica. Polja i mesta za letenje, rekao bi covek ima na pretek, medjutim kad se malo bolje zagleda i izanalizira, nije lako naci mesto pogodno za sletanje. Ja jesam bio nasao, ali pogresna procena kod sletanja i jedrilica je zavrsila u kukuruzu. Nikakvih ostecenja nije bilo pri vanterenskom sletanju.
Nije bilo termike (tj ja je ne nadjoh), iako je prethodnog dana u jednom momentu gomila kukuruzovine odletela u nebo, kao usisivacem, i to iznad vode. Naravno, tada je moja jedrilica spavala kod kuce.

No, ja sam zadovoljan sa letenjem. Ove lepe fotke je napravio moj brat sa dobrim aparatom i jakim objektivom. Moja glupa kamerica koja je trebalo da snima me opet zaj... tako da nista od videa.
Pa evo slika:

Pogled na status vetra

Priprema

Start

Poziranje

sa naslova :)

Sletanje.... e j....

fligt is off

tu sam :)

Dobro je, sve je OK

drjack

sasa

BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

pnedic

Quote from: sasa on August 29, 2017, 09:57:43 PM
SAMO NEMA SLIKA

Kako nema slika ? Ja ih vidim, a primetio sam da su i drugi videli.

rajker

Ja koristim Chrome,,i nema slika isto,,,probao sam taj dodatak za chrome i sa njim isto stanje.Probao i IE pa ga opet nema..Odustao   mmmm
Nije sramota učiti !!!

pnedic

Quote from: rajker on August 30, 2017, 09:40:27 AM
Ja koristim Chrome,,i nema slika isto,,,probao sam taj dodatak za chrome i sa njim isto stanje.Probao i IE pa ga opet nema..Odustao   mmmm

Ma ja pokusavam da nadjem neki drugi freehosting za fotke vec neko vreme. Nasao sam neke kao sajtove za to, medjutim iz nekog razloga ovaj forum nece da prikaze te fotke kada postujem http(s) link na fotku. Ili samo prikaze link pa kad se klikne na njega, browser pokrene download opciju.

Izvini za ovo, pokusacu da editujem post kada nadjem neki pogodan freehosting site :(

alzo

Meni radi Chrome ok i na poslu i kod kuće

drjack

I meni radi taj dodatak i na chromu i na Mozili firefox-u.
Slike vise ne kacim na photobucket.
Evo i linka za kacenje slika:: https://imgbb.com/
Slican je kao photobucket i radi normalno.

pnedic

Izvinjavam se moderatorima na ponovnom postovanju fotografija, ali neki drugari nisu u mogucnosti da ih vide preko photobucket-a. Hvala @drjack-u za link za shering fotografija.

rajker

:)aplauz providio sam  :big smile  (res)
Nije sramota učiti !!!

sasa

:mhm    :)aplauz

BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK