Imam 4 EMAX ES9051 u svom Stilettu, mogu reći da su OK, ali ne više od toga. Ima tu problemčića
Čekam prvi let, Dart sam razmatrao za nabavku.
Servoi su se pokazali kao okej, za sada stvarno lepo iskustvo. Bas koliko para, toliko muzike. Zadovoljan sam.
Danas mi je stigao paket od par komada za neki naredni projekat, al o tome u narednom postu.
Da si pazario Darta, siguran sam da ne bi pogresio, sjajan je model. Stiletta nisam video uzivo, pa ne mogu da komentarisem, verujem da je sjajan model. Tako mi izgleda.
Iseckao plasticnu cevcicu, koja ce sluziti kao vodjica za karbonsku sipkicu, koja je zapravo link ka horizontalcu i vertikalcu.
otvorio odgovarajuce rupe na gondoli, kako bi se provukli linkovi i kablovi od flaperon-a
naopako
Vodjice su lepljene retkim CA lepkom
Servoi su umotani u krep traku i zalepljeni na svoje mesto, tako da nista ne kaci kada se navuce poklopac gondole
ovako izgleda kada se provuce karbonska sipkica
Krilo u izvornom obliku
Morala je da se izbusi rupa kroz koju ce se provuci kablovi od flaperona
jedina zamerka na kit je sto su postojeci linkovi za flaperone bili knap, da ne kazem krati, pa sam pravio druge.
Osiguran su termoskupljajucim buzirom u kombinaciji sa CA lepkom.
Servo motore sam ulepio 5 minutnim epoksi lepokom.
Rupa se busi na 15mm od vrha uske
Epoksi od 5min u kombinaciji sa osmirglanim karbonom kako bi tonirao boju lepka
U medjuvremenu (za vikend) sam model poleteo bez ulepljenog pega na kraju krila. Ono sto me je fasciniralo jeste cinjenica da nije bilo potrebno ni gram olova u nosu, kako bi imao dobar CG. Prve letove sam izveo oprezno, al zato juce sam uzivao u vecernjim satima, obzirom da sam ulepio peg i malo vise se upoznao s modelom.